Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η βασιλόπιτα της τοπικής οργάνωσης Κέντρου Αμαρουσίου της ΝΔ

Παρουσία του Προέδρου της Β4 ΝΟ.Δ.Ε κ. Δημ. Καρλαύτη, του Περιφερειάρχη Οργανωτικού Βορείου Τομέα της ΝΔ Μάκη Λευτεριώτη, του Υπεύθυνου Νομικού Τομέα ΝΔ Νίκου Αρβανιτάκη, πλήθους βουλευτών, πολιτευτών, μελών και φίλων της, η δημοτική Τοπική Οργάνωση Κέντρου Αμαρουσίου της Νέας Δημοκρατίας, έκοψε χθες στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την καθιερωμένη βασιλόπιτα.
Παρέστησαν οι κ.κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, Ευάγγελος Αντώναρος, Αργύρης Ντινόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης και η πρώην βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΝΔ Θεόδωρος Καρλαύτης κ.α.
Παρών και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο χαιρετισμό του απηύθυνε κάλεσμα σε ενότητα και αλληλεγγύη. «Γνωρίζουμε όλοι,τόνισε, ότι αυτή η χρονιά αλλά και τα επόμενα χρόνια, θα είναι πολύ δύσκολα για τη χώρα μας. Μέσα από την ενότητα και την κοινή προσπάθεια θα κατορθώσουμε να ανασυγκροτηθούμε ως έθνος και ως κοινωνία και να επαναφέρουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας».
Από πλευράς Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν:


 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλας Αλεπούς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καμπούκος, Δημήτρης Σμυρνής, Ευάγγελος Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου