Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα συζητείται στο ΣτΕ η έκπτωση του Πατούλη

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ"
Ως γνωστόν όλοι μαζί της Βουλής , (Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ , ΚΚΕ , ΣΥΝ κ.λ.π.) θεωρώντας τον Δήμο και το Δημόσιο δικό τους μαγαζί, κοροϊδεύοντας τους ίδιους τους οπαδούς τους , ( χιλιάδες νέους συνυπεύθυνους συμβασιούχους που τους διέλυσαν ψυχολογικά και επαγγελματικά), με αντάλλαγμα τη ψήφου τους , στήριζαν μαζικά (το κάθε κόμμα με τον τρόπο του ) , την επανεκλογή του κάθε Τζανικου και Πατουλη.
Μόλις έκλεισε η στρόφιγγα των δανείων και δεν έχουν πλέον ανάγκη τους «έξυπνους» Συμβασιούχους (που ήθελαν με αντάλλαγμα την στήριξη πολιτικών προσώπων ) να αρπάξουν μια θέση στον Δήμο από το παράθυρο εις βάρος των άλλων ανέργων), οι «προστάτες» τους άρχισαν να τους κλωτσάνε.
Και αυτό ήταν φυσικό, καθώς οι μεγαλοεργολάβοι σε συνεργασία ή με την ανοχή της Διοίκησης έχουν αρπάξει πλέον το μεγαλύτερο μέρος την παράνομης χρυσοφόρας πολεοδομικής καταστροφής της πόλης, θέλουν τωρα πλέον να απαγκιστρωθούν από έναν χρεοκοπημένο Δήμο .
Από όλες τις πληροφορίες ο αγώνας της παραμονής των «συμβασιούχων» πλέον έχει μετατραπεί σε παραταξιακός και οικογενειακός.
Τώρα χωριστά, κάθε παράγοντας, κάθε κόμμα και δημοτικοί Σύμβουλοι που έχουν διορίσει τις οικογένειες τους από το παράθυρο, πιέζουν με κάθε τρόπο να μείνουν τουλάχιστον οι δικοί τους και ας φύγουν οι άλλοι .
Σημερα 2 Φεβρουαρίου 2012 στο Συμβούλιο της Επικρατείας συζητείται η έκπτωση του Πατουλη κάτι που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη,

 εφόσον και στην Ελλάδα θέλουμε να τσακίσουμε την διαφθορά που οι πελατειακές σχέσεις είναι το εργαλείο της, όταν μάλιστα βλέπουμε ότι στην Γαλλία καταδικαστηκαν ο π. Πρόεδρος και η π. Πρωθυπουργός για ελάχιστα ρουσφέτια.
Η απομάκρυνση του Πατουλη εξ αιτίας ρουσφετιών θα είναι η αρχή και στην Ελλάδα , να απομακρυνθούν από τις θέσεις εξουσίας , απατεώνες ή ανάξιοι, και κάθε νέος να μπορεί να συμμετέχει αφιλοκερδώς στην διοίκηση των Δήμων και την Βουλή , με την αξία του, και να δώσουν τέλος στους κομματικούς «προστάτες» , κύριους υπευθύνους για την πρόσφατη χρεοκοπία της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου