Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Εθελοντικός καθαρισμός στη Λ. Κηφισίας από Συνεργεία του Δήμου

Το διαχωριστικό διάζωμα στη Λ. Κηφισίας, από το ύψος του ΚΑΤ έως την Αττική Οδό, καθάρισαν εθελοντικά οι προϊστάμενοι και οι επόπτες από την Καθαριότητα και τα Εξωτερικά Συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου.

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Βασίλη Κόκκαλη και με την εθελοντική συμμετοχή του συνόλου των προϊσταμένων και εποπτών από τις υπηρεσίες Καθαριότητας και Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου, έγινε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο καθαρισμός του διαχωριστικού διαζώματος στη Λ. Κηφισίας, από το ύψος του νοσοκομείου ΚΑΤ έως το ύψος της Αττικής Οδού.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης που βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους και παρακολούθησε την προσπάθεια τους που έγινε κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τους συνεχάρη θερμά για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι :

«Πρωτοβουλίες όπως αυτή συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθεια μας να διατηρούμε την πόλη μας καθαρή και ανθρώπινη. Σε αυτή τη δύσκολη για όλους τους εργαζόμενους χρονική συγκυρία, όπου τα εισοδήματα συρρικνώνονται και η εργασιακή ανασφάλεια αυξάνεται, η στάση σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Στέλνει το μήνυμα ότι ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, μπορούμε όλοι με την εθελοντική μας προσφορά να προχωρήσουμε σε δράσεις που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο και δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο κόσμο.»
Αξίζει να αναφερθεί ότι το διαχωριστικό διάζωμα στη Λ. Κηφισίας δεν είχε καθαριστεί τα δύο τελευταία χρόνια, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος που έχει την ευθύνη καθαρισμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου