Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Αθμονείς & Δήμος Αμαρουσίου τίμησαν την «γιορτή της Μητέρας»

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύλλογος «Αθμονέων» σε μια λαμπρή εκδήλωση τίμησαν την γιορτή της μητέρας έτσι ακριβώς όπως αρμόζει, αποτίοντας   ένα συναισθηματικό φόρο τιμής στον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Αθμονέων» και την Πρόεδρο κα Ρούλα Μπογδάνου γι΄ αυτή την εξαιρετική  εκδήλωση και τόνισε ότι, 
«Η σημερινή γιορτή για τη Μάνα είναι μια εξαιρετικά εμπνευσμένη παγκόσμια πρωτοβουλία με σκοπό την απόδοση ευγνωμοσύνης σε ένα πρόσωπο που κινείται στη σφαίρα της καθημερινότητας και δίνει έναν διαρκή αγώνα, σκληρό και αφανή, αλλά τόσο σημαντικό για τη σύγχρονη κοινωνία και σημειολογικά αποτυπώνει το συλλογικό σεβασμό της ανθρωπότητας απέναντι στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας, το πανανθρώπινο σύμβολο της ζωής και της ανιδιοτελούς αγάπης, της αυτοθυσίας και της υπέρβασης, αλλά και τον στυλοβάτη της κοινωνίας» κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Στην εκδήλωση δόθηκε τιμητική βράβευση ως Μητέρα Προσφοράς & Αγάπης στη Μαρουσιώτισσα Μητέρα κ. Ελένη Κόττου - Ζέρβα.
Παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι:
κ.κ. Κ. Ρώτας, Ρ. Χαλιώτη και 
οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ.κ.
Δ. Καρλαύτης, Επαμ. Κατσιγιάννης, Π. Κόνιαρης, Ε. Λέκκα, Ν. Πέππας, Δ. Σμυρνής, Ευθ. Τσίγκας, Στ. Τσιπουράκης, 
ο Αντιδήμαρχος της Αδελφοποιημένης Πόλης με το Μαρούσι Belfort Γαλλίας κ. Μιλτιάδης Κωνσταντακάτος καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Σωματείων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου