Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Αύριο η μεγάλη γιορτή της γυμναστικής «Fitness Day»

Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Τομέας Αθλητισμού - Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με την εταιρεία LesMiLLs διοργανώνουν μια μεγάλη γιορτή άθλησης και υγείας.
Στις 21 Μαΐου 2017,από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00, ο Δήμος Αμαρουσίου ανοίγει την αγκαλιά του στη “Fitness Day”, στο ΟΑΚΑ (στέγαστρο Καλατράβα), υποστηρίζοντας μαζί με τον Τομέα Αθλητισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, την προσπάθεια της εταιρείας LesMiLLs.
Η εκδήλωση δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτου ηλικίας, να  παρακολουθήσουν τα διεθνή προγράμματα γυμναστικής της LesMiLLs.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση θα πρέπει να προμηθευτούν το δωρεάν εισιτήριο συμμετοχής, ακολουθώντας το link https://q2_quarterly_workshop_oaka.eventbrite.com/ .
Με την ευκαιρία της αθλητικής αυτής διοργάνωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σημειώνει:
«Η υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με τη σωματική άσκηση θωρακίζουν την υγεία των πολιτών κάθε ηλικίας και προάγουν την ευεξία και την ποιότητα ζωής. Κάθε πρωτοβουλία, που συμβάλλει σε αυτό το σκοπό είναι ευπρόσδεκτη από το Δήμο Αμαρουσίου και την υποδεχόμαστε με ικανοποίηση.»      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου