Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Υπέροχο το παραδοσιακό γλέντι του Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»

Με τη συμμετοχή πλήθους φίλων και μελών του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος» πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι του Συλλόγου, στην πλατεία Ζεκάκου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.  
Την εορταστική εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγο του κα Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης, Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, προσκεκλημένοι από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Αθανάσιο Νησιώτη.                   
Στον χαιρετισμό του, ο κ. Πατούλης εξήρε το σημαντικό έργο του Συλλόγου, καθώς και την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτύξει  με το Δήμο Αμαρουσίου, υπογραμμίζοντας ότι οι σύλλογοι της πόλης αποτελούν συμβουλευτικά όργανα της Διοίκησης.

Αναφερόμενος στα έργα που έχει ανάγκη η γειτονιά του Σωρού, υπογράμμισε ότι θα προχωρήσει η ασφαλτόστρωση στην οδό Σωρού, ενώ η ολοκλήρωση των έργων υποδομής βρίσκεται στις προτεραιότητες του Δήμου.  
Παράλληλα - πρόσθεσε- πρόθεσή μας  είναι η διάθεση χώρου για τη στέγαση των γραφείων του Συλλόγου, στο χώρο των πρώην Εξωτερικών Συνεργείων.
Εκ μέρους του Συλλόγου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απένειμε για τη γιορτή της μητέρας τιμητική πλακέτα στη πρεσβυτέρα Ευανθία Κατσίπη - Κατσούλη, σύζυγο του π. Χρήστου του Ι.Ν. της Παναγίας των Βλαχερνών.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και την αμέριστη υποστήριξη του στο έργο του Συλλόγου. 
Επίσης εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαο Πέππα και την Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα για τη στήριξη της διοργάνωσης και τη συμβολή τους στην επιτυχία της. 

Στο παραδοσιακό γλέντι παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Δημήτρης Σμυρνής, Γ. Γραμματέας του Συλλόγου, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γεώργιος Ζήκος και Πέτρος Κόνιαρης.                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου