Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Με τον Πρόεδρο του «Σικαριδείου» συναντήθηκαν μέλη της Διοίκησης του Δήμου

 Συνάντηση μελών τους Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου με τον Πρόεδρο του Σικαριδείου Ιδρύματος για την εξειδίκευση της συνεργασίας προς όφελος των παιδιών του Ιδρύματος  

Με αντικείμενο την εξειδίκευση της συνδρομής  για την επαναλειτουργία του Σικιαριδείου Ιδρύματος, που παραμένει κλειστό, μέλη της Διοίκησης του Δήμου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Θεόδωρο Παρασκευόπουλο, ύστερα από τη συνάντηση που είχε προηγηθεί με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη και τον καθορισμό του πλαισίου για μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία.       
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σπύρος Σταθούλης, η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κα Ελένη Λέκκα και η Αντιπρόεδρος κα Αικατερίνη Ιωάννου, καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ιδρύματος συμμετείχε επίσης το μέλος κα Μαριλένα Σουγιουτζόγλου.
Τα μέλη της Διοίκησης πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου, όπου βρίσκεται και γήπεδο μπάσκετ και τένις, καθώς και στο χώρο που προορίζεται για θεατράκι.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε να προχωρήσει η ανακατασκευή και συντήρηση του γηπέδου, το οποίο θα μπορέσει να αξιοποιηθεί και για τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής του θεατράκι, προς όφελος του Σικαριδείου, αλλά και των δημοτών. 

Παράλληλα, έγινε επιθεώρηση και εξετάστηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές για την φιλοξενία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ στο χώρο του Σικαριδείου σε απογευματινή βάρδια με επιδότηση από το ΕΣΠΑ.
Η συζήτηση διεξήχθη σε εποικοδομητική ατμόσφαιρα και εκφράσθηκε αμοιβαία η βούληση να προχωρήσει η αγαστή συνεργασία προς όφελος των παιδιών που φιλοξενούνται στον φορέα.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου