Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Κ.Ι.Σ: Γνήσιος εκφραστής του «παραδοσιακού» & του «νέου» Αντισημιτισμού ο Στάθης!

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος για τον «Νέο Αντισημιτισμό»
Άρθρα & γελοιογραφίες στον Τύπο και στο διαδίκτυο συμβάλλουν στην κατασκευή ενός στερεοτύπου που βασίζεται στο αμάλγαμα μεταξύ «Εβραίων», «Σιωνιστών» & «Ναζί», εξομοιώνοντας τους πρώτους με τους τελευταίους, μέσα σε ένα πλαίσιο φρενήρους ναζιστικοποίησης & δαιμονοποίησης του Κράτους του Ισραήλ, που παρουσιάζει τον λαό του ως την ενσάρκωση του απόλυτου Κακού. 
Είναι η θεμέλια βάση αυτού που ονομάζεται «Νέος Αντισημιτισμός».
Σκοπίμως δε, χρησιμοποιείται ο όρος «πράκτορες» του Ισραήλ, έτσι ώστε δημοσιογράφοι, σκιτσογράφοι και μέσα, να μην κατηγορηθούν για αντισημιτισμό, προφασιζόμενοι ότι δεν βάλλουν εναντίον των Εβραίων αλλά εναντίον των Σιωνιστών. 
Έτσι προέκυψε από την Άκρα Δεξιά ο όρος «Εβραιοσιωνιστής». 
Είναι η σύγχρονη μορφή του Αντισημιτισμού, & χρησιμοποιείται τόσο από την Άκρα Δεξιά όσο και από πολλούς κύκλους της Αριστεράς που επιθυμούν την απονομιμοποίηση του ιδίου του δικαιώματος ύπαρξης του Κράτους του Ισραήλ.
Με θλίψη διαβάσαμε τον νέο αντισημιτικό λίβελο του κ. Στάθη με το εξοργιστικό σκίτσο.
Αμφισβητεί ελληνικές και διεθνείς έρευνες που επισημαίνουν την επικράτηση αντισημιτικών στερεοτύπων στον Ελληνικό πληθυσμό, δαιμονοποιεί το κράτος του Ισραήλ (το μόνο δημοκρατικό Κράτος στην εύθραυστη ευρύτερη περιοχή που αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο της χώρας μας σε πολύ δύσκολες συνθήκες) και κατηγορεί και ενοχοποιεί με απαράδεκτους, υποτιμητικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όσους διαφωνούν με τις απόψεις του και αγωνίζονται με θάρρος κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας & των αντισημιτικών στερεοτύπων.
Και είναι προφανές ότι ακόμα και η πλέον σκληρή κριτική κατά μιας συγκεκριμένης πολιτικής της Ισραηλινής κυβέρνησης ουδεμία σχέση έχει με αντισημιτισμό.
Όταν όμως, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 65% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την άποψη ότι:
 «Το Ισραήλ συμπεριφέρεται στους Παλαιστινίους όπως ακριβώς συμπεριφέρθηκαν οι Ναζί στους Εβραίους», οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι, πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι, που αναμασούν αυτή τη βιομηχανία προπαγάνδας απονομιμοποίησης του Κράτους του Ισραήλ. 
Ο «παραδοσιακός Αντισημιτισμός» αμφισβητεί και δαιμονοποιεί το ατομικό δικαίωμα κάθε Εβραίου να ζει ως ισότιμο μέλος μιας κοινωνίας. 
Ο «Νέος Αντισημιτισμός» αμφισβητεί και δαιμονοποιεί το συλλογικό δικαίωμα των Εβραίων να ζουν ως ένα ισότιμο έθνος στη γη του Ισραήλ, ανάμεσα στην κοινωνία των Εθνών.
Η γραφίδα και το σκίτσο που την συνοδεύει καθιστούν τον κ. Στάθη γνήσιο εκφραστή τόσο του «παραδοσιακού» όσο & του «νέου» Αντισημιτισμού.
Κρίμα!
                                                                     Πηγή: ΚΙΣΕ
                                                                  athjcom.gr/news
                            ===============================================
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το Αντισημιτικό κείμενο του Στάθη 
από το enikos.gr

Με μελάνη από αίμα

...Παίρνουμε χρυσό & στον «Αντι-σημιτισμό»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου