Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Με τους Επαγγελματίες του Κλάδου Εστίασης συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται αταλάντευτα στο πλευρό όλων των επαγγελματικών ομάδων της περιοχής & μάλιστα σε τέτοιες εποχές που η οικονομική κρίση έχει ισοπεδώσει κάθε επαγγελματική τάξη.
Συνάντηση εργασίας με το Προεδρείο του Συλλόγου Εστίασης Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων Κλάδου Εστίασης Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.
Απώτερος στόχος της συνάντησης μεταξύ του κλάδου αυτού και της δημοτικής αρχής είναι αφενός να αντιμετωπιστούν κατά το δυνατόν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και αφετέρου να συζητηθούν προτάσεις και νέες ιδέες ικανές να διασφαλίσουν την ασφάλεια, την καλαισθησία, την ανάπτυξη τουριστικού ρεύματος και την ευταξία στην πόλη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στις προτάσεις των καταστηματαρχών τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται αταλάντευτα στο πλευρό όλων των επαγγελματικών ομάδων της περιοχής και μάλιστα σε τέτοιες εποχές που η οικονομική κρίση έχει ισοπεδώσει κάθε επαγγελματική τάξη.
Μάλιστα όπως τόνισε θα επαναφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση του Δήμου Αμαρουσίου – την οποία απέρριψε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση - και η οποία αφορούσε τον μηδενισμό των δημοτικών τελών στα καταστήματα περιμετρικά του εργοταξίου της Πλατείας Ευτέρπης για όσο διάστημα διαρκούν τα έργα κατασκευής του υπόγειου χώρου στάθμευσης, ενός μεγάλου και σημαντικού έργου για τον Δήμο Αμαρουσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου