Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Εντεκα νέοι εργαζόμενοι στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου

Εντεκα  νέοι εργαζόμενοι θα ενισχύσουν τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου και τις σχολικές μονάδες της πόλης, μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για τους επόμενους οκτώ μήνες.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου, υπογραμμίζοντας τα δικαιώματα, αλλά και τις υποχρεώσεις όλων των εργαζομένων απέναντι στον πολίτη.
«Όλοι μαζί είμαστε μια ομάδα για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, που κάποιοι μπορεί να είναι άνεργοι, αλλά πληρώνουν τα δημοτικά τους τέλη και ζητούν από εμάς να ανταποκριθούμε με επάρκεια  στις υποχρεώσεις μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης. 


Τόνισε επίσης, την έμφαση που δίνει η Διοίκηση στην προστασία και στην ασφάλεια των παιδιών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στα σχολεία και ζήτησε από τους εργαζόμενους να εργασθούν με αυταπάρνηση, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.
Παράλληλα, ο κ. Πατούλης κάλεσε τους εργαζόμενους να μην διστάσουν να ζητήσουν τη βοήθεια της Διοίκησης σε κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα τους, επισημαίνοντας ότι «οι πόρτες της Διοίκησης είναι πάντα ανοικτές για όλους τους εργαζόμενους».
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γεώργιος Διδασκάλου.
Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση ακόμη 54 συμβασιούχων στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου.               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου