Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Στις 6:00 μ.μ. η Ημερίδα «Παραγωγική Ανασυγκρότηση & Ελληνική Ιδιαιτερότητα»

Το Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής και η Κοινότητα Διαλόγου «Σύνθεσις», υπό την αιγίδα του τμήματος AHEPA HJ-1 Αθηνών, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν, με θέμα «Παραγωγική Ανασυγκρότηση και Ελληνική Ιδιαιτερότητα» την Τρίτη, 4 Απριλίου και ώρα 18:00 στο Webster Athens Cultural Center (Μάρκου Αυρηλίου 5, Πλάκα, 10556).
Θα διεξαχθεί συζήτηση για την οικονομική ανόρθωση και μεγέθυνση της Ελληνικής Οικονομίας, μέσω της επισήμανσης βασικών προϋποθέσεων για την διαμόρφωση ενός πλαισίου παραγωγικής ανασυγκρότησης, το οποίο δεν θα καθίσταται βιώσιμο εξετάζοντας αποκλειστικά τα κύρια μεγέθη της οικονομικής επιστήμης, αλλά παράλληλα θα υπολογίζονται οι ιδιαιτερότητες της ελληνικής κοινωνίας, τα ιστορικά βιώματα και οι συνθήκες του ελληνικού λαού, όπως αυτά διαχρονικά έχουν αποτυπωθεί στις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές δομές της πολιτείας.
Προεγγραφή: https://goo.gl/38Re2O
Περισσότερες Πληροφορίες: https://goo.gl/vAoUUH
Μπροσούρα Ημερίδας: https://goo.gl/eJBR2M
Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 18:00 στο WEBSTER ATHENS Cultural Center (Μάρκου Αυρηλίου 5, Πλάκα, 10556).
Ομιλητές:
* Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος: Αντιπρόεδρος Κοινότητας Διαλόγου «Σύνθεσις», Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ με μεταπτυχιακό στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το London School of Economics. Έχει διατελέσει Σύμβουλος στα Υπουργεία Οικονομίας, Οικονομικών και Ανάπτυξης και μέλος ΔΣ δημόσιων φορέων και οργανισμών.
* Βορίδης Μάκης: Δικηγόρος-Νομικός Επιστήμων Εμπορικού και Ναυτικού Δικαίου, Πολιτικός και Βουλευτής. Τέως Υπουργός Υγείας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
* Μελάς Κωνσταντίνος: Καθηγητής Διεθνούς Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Την περίοδο 1996-2008 δίδαξε Νομισματική Θεωρία και Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι επικεφαλής του Ομίλου Πολιτικού και Οικονομικού Προβληματισμού.
* Παπανδρόπουλος Αθανάσιος: Δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία στο Οικονομικό και Πολιτικό Ρεπορτάζ, Συγγραφέας, Επίτιμος Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Πρόεδρος του Ελληνικού της Τμήματος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
* Σταματελόπουλος Λεωνίδας: Εταίρος του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής. Αποφοίτησε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, κατέχει τίτλο ΠΜΣ Πολιτικής Επιστήμης του ομώνυμου τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διατελεί Υποψήφιος Διδάκτωρ Πολιτικής Φιλοσοφίας.
* Τριγάζης Πάνος: Οικονομολόγος, με ειδίκευση στην Οικονομική Ανάπτυξη. Πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑΔΟΠ), πρόεδρος του Συνδέσμου «Μπάιρον» για τον φιλελληνισμό και τον πολιτισμό. Μέλος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ.
* Τσιβάκου Ιωάννα: Ομότιμος Καθηγήτρια. Μεταξύ άλλων δίδασκε επί σειρά ετών Θεωρία Οργάνωσης και Διοίκησης στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.
Συμμετέχοντες Φορείς:
Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής – http://www.inspol.gr – Συνδιοργανωτής
Κοινότητα Διαλόγου «Σύνθεσις» – http://sinthesis-eu.blogspot.gr/ – Συνδιοργανωτής
Τμήμα AHEPA Αθηνών (HJ-1) – http://www.ahepa.gr – Εταίρος
Webster University – http://www.webster.edu – Χορηγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου