Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Δ.Α.Σ Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης:«Σωματείο Ταξικό, Όχι Εργοδοτικό»

Χαιρετίζουμε αγωνιστικά τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους που πήραν μαζικά μέρος, με πρωτοφανή συμμετοχή, στις εκλογές του σωματείου μας. 
Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους 114 εργαζόμενους που έκαναν το βήμα, πολλοί για πρώτη φορά, και με τη ψήφο τους ανανέωσαν τη στήριξή τους στις ταξικές δυνάμεις, προστάτεψαν ως κόρη οφθαλμού το σωματείο μας, το αποκούμπι όλων μας, το θωράκισαν από τις παρεμβάσεις της εργοδοσίας και των ανθρώπων της στο κίνημα, αναγνώρισαν τους κόπους, τους αγώνες μας.
Τα αποτελέσματα έστειλαν ισχυρό μήνυμα ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι, ότι δεν υποτασσόμαστε σε αυτούς που καταστρέφουν τις ζωές μας και στα τσιράκια τους. 
Η βρώμικη, συκοφαντική, εκτεταμένη, κατευθυνόμενη προσπάθεια να δηλητηριαστεί η συνείδηση των εργαζομένων με μίσος για τις ταξικές δυνάμεις, να ενεργοποιηθούν αντιδραστικά σύνδρομα, οι κάθε είδους παρεμβάσεις και πιέσεις, έπεσαν στο τείχος των εργαζομένων που έχουν μάτια και βλέπουν, ξέρουν πολύ καλά ποιοι έχουν διαλέξει πλευρά με τους εργαζόμενους και ποιοι με την εργοδοσία.
Η στήριξη σας μας επιτρέπει από καλύτερη θέση να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Με όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας. 
Με μαζικές διαδικασίες, για να γίνει η οργάνωση των αγώνων και οι αποφάσεις, υπόθεση όλων των εργαζομένων.  
Για να μη μείνει κανείς μόνος του απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, δημοτικών αρχών, μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. 
Για ένα κίνημα διεκδίκησης όλων των απωλειών και ανατροπής των πολιτικών που μας οδήγησαν εδώ, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.
                                                              
Αποτελέσματα Εκλογών 28 Μάη 2017
Εγγεγραμμένοι
222

Ψήφισαν
196

Λευκά
5

Άκυρα
3

Έγκυρα
188

ΔΑΣ - ΟΤΑ
114
60,6%
Ενωτική Δράση Εργαζομένων
41
21,8%
Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία
33
17,6%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου