Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ο Θεόδωρος Καρέλλας αύριο στις 9:00 μ.μ. «Στο Σπίρτο»


                                                                Αύριο «Στο Σπίρτο»!
Ο Θεόδωρος Καρέλλας γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1981. Είναι αυτοδίδακτος μουσικός/τραγουδοποιός/τραγουδιστής και ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική/τραγουδοποιία/τραγούδι από το 2001.
Η πρώτη προσωπική του δισκογραφική δουλειά χρονολογείται το 2005 (Νοέμβριος) με τίτλο ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ και κυκλοφορεί από την εταιρία POLYMUSIC. Τα τραγούδια του δίσκου υπογράφουν οι: Αντώνης Μιτζέλος,Τάσος Γκρούς, Κώστας Μαμάκος, Γιάννης Καλαμίτσης, Γιώργος Καρέλλας, Μαρίνα Αρμεύτη, Αlice Τori, Θοδωρής Καρέλλας. Επίσης στον δίσκο συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι “Πώς να σωπάσω” του Σταύρου Ξαρχάκου σε στίχους Κώστα Κινδύνη διασκευασμένο από τον Αντώνη Μιτζέλο.Σε ένα τραγούδι συμμετέχει φιλικά ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης. Την ενορχήστρωση του δίσκου έχει κάνει ο Αντώνης Μιτζέλος.
Το 2006 η παραγωγός εταιρία (POLYMUSIC) κυκλοφορεί τον δίσκο του Γιάννη Χαρούλη με τίτλο “Νύχτα στο Αιγαίο” όπου συμπεριλαμβάνει τρία τραγούδια του Θοδωρή Καρέλλα από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά “Αλήθειες και μύθοι”.
Ο Θοδωρής έχει πραγματοποιήσει παραστάσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα (Συρμός, Οξυγόνο, Πλατώ, Απανεμιά κ.α) όπως επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορα πολιτιστικά δρώμενα και festival (Φεστιβαλ ΚΝΕ-Οδηγητή).
Ο Θοδωρής Καρέλλας έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες δημιουργούς και τραγουδιστές: Αντώνη Μιτζέλο, Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτο Πασχαλίδη, Μαργαρίτα Ζορμπαλά, Νίκο Ζιώγαλα, Βασίλη Καζούλλη, Κίτρινα ποδήλατα, KollektivA, Απόστολο Ρίζο, Καίτη Κουλλιά, Θανάση Πολυκανδριώτη κ.α.
Στο Σπίρτο θα εμφανιστεί με τον επι σειρά ετών συνεργάτη του Κώστα Σταυρόπουλο ( φωνή,κιθάρα)

Event :https://www.facebook.com/events/1474467859264624/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου