Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Επιστροφή 1.000.000 € στο Δήμο Αμαρουσίου, για την υπόθεση «Energa Hellas Power»!

Γ. Πατούλης: Διασφαλίσαμε τα συμφέροντα του Δήμου μας & των πολιτών του
Απολύτως επιτυχή έκβαση για τα συμφέροντα του Δήμου Αμαρουσίου είχε η εκδίκαση στο Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών της ποινικής υπόθεσης «Energa Hellas & Power».
Ο Δήμος Αμαρουσίου δικαιώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία και διέταξε την επιστροφή συνολικά του χρηματικού ποσού του 1.000.000 ευρώ περίπου, που αφορούσε σε αποδοτέα δημοτικά τέλη καθαριότητας, στο φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων και στο τέλος ακινήτου περιουσίας.
Δικαιωμένος από αυτήν την απόφαση  δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης
Οπως είπε, από την πρώτη στιγμή κίνησε κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου προστατεύοντας την δημοτική περιουσία.
«Είναι επιτακτική ανάγκη στη σημερινή δύσκολη και επικίνδυνη εποχή που κρύβει πολλές παγίδες και εμφανή αλλά και αφανή συμφέροντα, πρέπει όλοι ενωμένοι, δυναμικοί και αποφασιστικοί να δίνουμε τον αγώνα για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου και των πολιτών του. 
Σε θέματα αρχών δεν θα χαριστούμε σε κανέναν και θα παλεύουμε με το μέγιστο των δυνάμεών μας, για την αποτελεσματική χρηστή και διάφανη διοίκηση» επισήμανε ο κ. Πατούλης. 
                        
                               ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου