Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Από τις 8:00 π.μ. η «26η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων»



26η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου 
                        Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, από τις 8:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., 
                         στο παρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδος
==============================================================
Την 1η δράση για το 2017 διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, από τις  τις 8π.μ. έως τις 2μ.μ., στο παρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδος.
Η δράση είναι η 26η στη σειρά από την έναρξη υλοποίησής της πριν από τέσσερα χρόνια, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για την οικονομική στήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των ευάλωτων συμπολιτών μας. 
Στην 26η δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων συμμετέχουν 50 παραγωγοί με 150 διαφορετικά  προϊόντα αρίστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές. Μεταξύ άλλων θα προσφερθούν εποχικά είδη όπως κάστανα, ξηροί καρποί, ελιές, μέλι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αγουρέλαιο φετινής παραγωγής, λουκάνικα, όσπρια, λαχανικά, κ.α.
Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν πιστοποιητικά και άδειες που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και τις τιμές πώλησης.
Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα - Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.
Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου