Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Τα 10χρονα γενέθλιά του γιόρτασε το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία»

«Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας. Λειτουργεί εκ νέου το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και άμεσα δημιουργούμε μόνιμη μονάδα φιλοξενίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο οποίος έδωσε το «παρών» & στην γιορτή που πραγματοποιήθηκε για τα 10χρονα γενέθλια του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» (2007 -2017) 
Ο κ. Πατούλης αφού συνεχάρη την Πρόεδρο κα Σοφία Κοντοπούλου  και τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχή λειτουργία της «Αμαρυσίας Εστίας» επί 10 συναπτά έτηαναφέρθηκε στην επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας για την επαναλειτουργία της μοναδικής δομής στα Βόρεια Προάστια, του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στο Μαρούσι.
Eστίασε επίσης στο γεγονός ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στη Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού να αντιμετωπίζει τα ζητήματα των δημοτών της, καθώς βρίσκεται εγγύτερα στην τοπική κοινωνία και γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες της.
Ειδική αναφορά έκανε στις προσπάθειες για την μετεγκατάσταση του ΚΔΑΠ- ΜΕΑ σε άλλο καταλληλότερο χώρο, υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειες για τη φροντίδα των παιδιών και των οικογενειών τους θα συνεχιστούν.
«Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας. Λειτουργεί εκ  νέου το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και άμεσα δημιουργούμε μόνιμη μονάδα φιλοξενίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Πατούλης.

Η Πρόεδρος κα Σοφία Κοντοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για τις προσπάθειας τους και την αμέριστη στήριξή του στο Σωματείο και ζήτησε να γίνει προσπάθεια, ώστε να δημιουργηθεί μία μόνιμη μονάδα φιλοξενίας των παιδιών σε οίκημα του Δήμου.
Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, ο οποίος μετέφερε στα παιδιά και τους γονείς τις πατρικές εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.  
Τα παιδιά σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα  έσβησαν τα κεράκια και τραγούδησαν τη γνωστή γενέθλια μελωδία. 
Στο πλαίσιο της εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Σωματείου                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου