Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

4οι Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης 2017»:Στις 11:00 π.μ. η σ/τ του Γ. Πατούλη

Στις 11:00 π.μ. η σ/τ  του  Γ. Πατούλη, με τη συμμετοχή του πολυνίκη Μαραθωνοδρόμου, συντονιστή του αγώνα Ν. Πολιά, εκπροσώπων των Μεγάλων Χορηγών & του ΣΕΓΑΣ
Η Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 &Δ. Μόσχα).
Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει τους 4ους Αγώνες Δρόμους «Σπύρος Λούης», με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους δημότες Αμαρουσίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα μαζικής συμμετοχής, τιμώντας τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Σπύρο Λούη, να παρακινήσει τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο, γνωρίζοντας την ιστορία μας, αλλά και να υποστηρίξει το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου, καθώς μέρος τω εσόδων θα διατεθούν για αυτόν τον σκοπό.
Οι αγώνες θα λάβουν χώρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. 
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10χλμ, 5χλμ και 1χλμ για παιδιά.    
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο, ενώ θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε αγώνα.
Σημειώνεται ότι στους αγώνες θα υπάρξει ανώτατο όριο συμμετοχών που θα είναι τα 600 άτομα για τα 5 και 10χλμ. και 400 για τον παιδικό αγώνα, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες στο www.spiroslouisrun.gr                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου