Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Αλεξ Τσίπρας:Μια ζωή μεσα στους δρόμους & στις νύχτες ...

μια ζωή με Αναρχο-αυτονόμους & Τραπεζίτες!!!

Σε ερώτηση που έθεσε το CNN Greece στην εταιρεία επενδύσεων Rothschild & Co, επιβεβαιώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε συνάντηση με την συγκεκριμένη εταιρεία, χωρίς ωστόσο οι υπεύθυνοι του επενδυτικού ομίλου να προχωρήσουν σε περαιτέρω σχόλια.
Σε επικοινωνία με την εκπρόσωπο της Rothschild & Co το CNN Greece παρέθεσε όλο το ιστορικό της υπόθεσης ενημερώνοντας πως το Γραφείο του Έλληνα Πρωθυπουργού ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ότι ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Παρίσι την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και συναντήθηκε με αξιωματούχους της Rothschild με θέμα την ετοιμασία για την επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές.

Επίσης, τονίσθηκε πως σύμφωνα με το Γραφείο του Έλληνα Πρωθυπουργού η Rothschild είναι «επίσημος σύμβουλος» της Ελλάδας σε θέματα δημοσίου χρέους. 
Στη βάση αυτή η εκπρόσωπος της Rothschild & Co ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το εάν ο επενδυτικός οίκος έχει σύμβαση με την Ελληνική Δημοκρατία ή όχι.
«Η Rothschild & Co επιβεβαιώνει πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση μαζί της στο Παρίσι στις 30 Ιανουαρίου. 
Η γαλλική Figaro για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι
Στις πρόσφατες συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, με τον πρόεδρο της L' Oreal Ζαν-Πολ Αγκόν και εκπροσώπους της Rotschild, αναφέρεται δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro.
Το δημοσίευμα της Figaro έχει ως εξής:
"Η L' Oreal ετοιμάζεται για μια σημαντική επένδυση στην Ελλάδα", το δελτίο Τύπου που έστειλε η ελληνική Κυβέρνηση, το Σάββατο το βράδυ, δίνει την ελπίδα για μια ανάσα. 
Σε μια Ελλάδα που έχει πληγεί από επτά χρόνια οικονομικής κρίσης, τόση ύφεση και ανεργία που αγγίζει το 24% του ενεργού πληθυσμού, η προοπτική της δημιουργίας θέσεων εργασίας είναι ένα καλό νέο. 
Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να απαντήσει στην κριτική αναφορικά με ένα επίσημο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, το οποίο απασχολεί έντονα τον ελληνικό Τύπο.

Η φύση της επένδυσης της L' Oreal είναι εκείνη που ιντριγκάρει. Πράγματι, πρόκειται για ένα καλά κρυμμένο μυστικό. 
O Jean-Paul Agon, Πρόεδρος τηςγαλλικής αυτοκρατορίας των καλλυντικών επιβεβαιώνει τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκεστο Παρίσι με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - ο οποίος επίσης συναντήθηκε μεεκπροσώπους των Rotschild, όπως επιβεβαιώνει και η επενδυτική τράπεζα - αλλάεπισημαίνει ότι πρόκειται για "ιδιωτική συνάντηση. 
Κανένα σχόλιο για όσα συζητήθηκαν".
Τίποτε καλύτερο για να διατηρηθεί το μυστήριο. 
Το πιο πιθανό, σύμφωνα με παρατηρητές, είναι ότι ο γαλλικός όμιλος θα μπορούσε να ενδιαφέρεται από τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας, το μικροκλίμα της και το εξειδικευμένο προσωπικό. 
Σύμφωνα με άλλες πηγές της αγοράς, η L' Oreal σχεδιάζει εδώ και αρκετούς μήνες επενδύσεις στην Ελλάδα. 
Αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα είναι ένα καλό σημάδι για τους ξένους επενδυτές, μια ενδεχόμενη ανάκαμψη.
Οι «αγιογραφίες» της Liberation του Ρότσιλντ στον Αλέξη Τσίπρα
Τι έγραφε η γαλλική εφημερίδα για τον Έλληνα πρωθυπουργό

 Είναι γνωστό από ετών ότι ο Έντουαρντ Ρότσιλντ, της γνωστής οικογενείας με την οποία προσφάτως συναντήθηκε κρυφίως στο Παρίσι ο πρωθυπουργός , συμμετέχει με 37% στη γαλλική εφημερίδα Liberation η οποία κατά καιρούς έχει αναδείξει σε κορυφαία ευρωπαϊκή προσωπικότητα τον Αλ. Τσίπρα.
Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ αναφέρουν ότι το σοσιαλιστικής αναφοράς έντυπο δεν συνηθίζει να … επεκτείνεται προς τους ηγέτες των αριστερών κομμάτων, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για μη Γάλλους. Κι όμως μετά τις ευρωεκλογές του 2014 η Liberation έκανε λόγο για τον «νέο άνεμο στην Ευρώπη» με αφορμή την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ την επομένη των εκλογών του Ιανουαρίου 2015, κυκλοφόρησε με ολοσέλιδο εξώφυλλο τη φωτογραφία του κ. Τσίπρα και τίτλο: « Ελλάδα: Το νέο πρόσωπο της Ευρώπης» σχολιάζοντας:
 «Η μεγάλη νίκη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει νέες προοπτικές στη χώρα και δίνει ελπίδα για αλλαγή κατεύθυνσης στην ευρωπαϊκή πολιτική της λιτότητας».
Όταν δε ο πρωθυπουργός αποφάσισε αιφνιδίως να προκηρύξει δημοψήφισμα τον Ιούλιο του 2015υποστηρίχθηκε ξανά από τον εκδοτικό βραχίονα τον Ρότσιλντ με επίσης ολοσέλιδο πρωτοσέλιδο υπό τον τίτλο: 

«Το ΟΧΙ του Δία» και μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από προεκλογική ομιλία του στο Σύνταγμα. 
Το ΟΧΙ βέβαια έγινε ΝΑΙ και οδήγησε σε 3ο Μνημόνιο
Ως εκ τούτου για να αποφύγουν το ρεζίλι οι επιτελείς της Liberation, αμέσως μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015, και συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου 2015 άλλαξαν γραμμή απέναντι του με το άρθρο: 
Μπορεί να μην έβγαζαν τον ίδιο στο μεϊντάνι αλλά εξέθεταν τον «χαοτικό τρόπο λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ» αφού εκείνη την εποχή ο Τσίπρας κοινωνούσε στο εξωτερικό ότι θα μετακινηθεί προς τη σοσιαλδημοκρατία. Σε κάθε περίπτωση προκύπτει ξεκάθαρα από τις κατά καιρούς αγιογραφίες της Liberation ότι οι σχέσεις του πρωθυπουργού με την εμβληματική οικογένεια Ρότσιλντ διέπονταν τουλάχιστον από αμοιβαιότητα.
Πηγή: www.cnn.gr & www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου