Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Στις 6:00 μ.μ. τα εγκαίνια επαναλειτουργίας του Κ.Δ.ΑΠ Ατόμων με Αναπηρία


Μία ακόμη δέσμευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη γίνεται πράξη
Η δέσμευση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη  για την επαναλειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία απέναντι στις οικογένειες των παιδιών και στους εργαζόμενους του Κέντρου γίνεται πράξη.              
Με πρωτοβουλία του κου Πατούλη ο φιλόξενος χώρος της δομής θα υποδεχθεί και πάλι τα παιδιά, μετά και την καθοριστική συμβολή και αμέριστη στήριξη του Ομίλου « ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» και σε συνεργασία με το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία».
Τα εγκαίνια επαναλειτουργίας της ΚΔΑΠ- ΜΕΑ  θα πραγματοποιηθούν από το Δήμαρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00, (οδός Ζήνωνος Ελεάτου 8, όπισθεν Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ).

Σημειώνεται ότι τέθηκε σε κίνδυνο η συνέχιση  λειτουργίας του Κέντρου, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου. Η συνέχιση της χρηματοδότησης των δομών αυτών διεκόπη, καθώς δεν ευοδώθηκε το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2016 -2017» του ΕΣΠΑ, στο οποίο είχε ενταχθεί η κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της δομής.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου