Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ενισχύονται με μόνιμο προσωπικό, οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

 Με επτά μόνιμους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008 ενισχύεται κυρίως η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, μετά τη συστηματική και εργώδη προσπάθεια της Διοίκησης και προσωπικά του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη για σταθερή και μόνιμη εργασία του προσωπικού εξαντλώντας κάθε ευκαιρία και δυνατότητα.
Ή τελετή της ορκωμοσίας των νέων εργαζόμενων  από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Σπύρο Σταθούλη και Βασίλη Κόκκαλη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κου Γιώργου Διδασκάλου, της Διευθύντριας των Διοικητικών Υπηρεσιών κας Μαρίας Θώδα και συγγενικών τους προσώπων.
Ο κ. Πατούλης καλωσορίζοντας τους εργαζόμενους στην μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου, τους κάλεσε να ανταποκριθούν με αυταπάρνηση στο ρόλο που αναλαμβάνουν για την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στον πολίτη.


«Θεωρώ ότι είναι μια σημαντική ημέρα για εσάς και σαφέστατα και για εμάς, γιατί ουσιαστικά μπαίνετε στην οικογένειας που λέγεται Μαρούσι. Ο καθένας έχει το ρόλο του, αλλά δεν παύει να είμαστε μέλη της ίδιας οικογένειας.

Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι το αυτονόητο. 
Να είμαστε «υπηρέτες» των πολιτών που πληρώνουν τα δημοτικά τους τέλη, πολιτών  που ίσως να είναι χωρίς εργασίας και αυτό που ζητούν από εμάς είναι ποιοτικότερες υπηρεσίες.
Δεν είστε μόνοι σας, είμαστε μια οικογένεια, αλλά στην οικογένεια ο καθένας έχει το ρόλο του που πρέπει να υπηρετεί με αυταπάρνηση, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε το λιθαράκι της ανάπτυξης.»                                                        
Παράλληλα, ο κ. Πατούλης επεσήμανε ότι κατεβλήθη μεγάλη προσπάθεια με την ιδιότητα του Δημάρχου αλλά και του Προέδρου της ΚΕΔΕ προκειμένου να προχωρήσει ο διαγωνισμός και ο Δήμος Αμαρουσίου σήμερα να μπορεί να προσφέρει σταθερή και μόνιμη εργασία σε επτά εργαζόμενους.        


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ως πρώτη προτεραιότητα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον πολίτη. Για το σκοπό αυτό αναμένεται η πρόσληψη και άλλου μόνιμου προσωπικού, που μαζί με την παραλαβή των νέων οχημάτων καθαριότητας που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα αναβαθμιστεί ακόμη περαιτέρω η παροχή υπηρεσιών στην καθημερινότητα του πολίτη.                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου