Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Στις 3:30 μ.μ. η 5η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

ΔΩΔΕΚΑ(12) θέματα (μεταξύ των οποίων & η «Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του Δημοσίου Ακινήτου "Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης {IBC}- GOLDEN HALL" στο Μαρούσι», περιλαμβάνει η 5η συνεδρίαση εντός του 2017 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 9 Φεβουαρίου στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Δάφνης-Υμηττού για την κατασκευή του έργουμε τίτλο:
"ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΛΙΑΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΔ.Δ. ΥΜΗΤΤΟΥ", συνολικού προϋπολογισμού 180.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ερμ. Κυπριανίδου)
2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Χαλανδρίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: 
«ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΧ 1170 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ»,  συνολικού προϋπολογισμού 786.390,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).  
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)
 3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού για την κατασκευή του έργου μετίτλο:
"ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣΔ.Ε. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ", συνολικού προϋπολογισμού 73.800,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής για την κατασκευή του έργου με τίτλο:  
«ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΟ Ο.Τ. 54 ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ»,  συνολικού προϋπολογισμού 1.562.601,62 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)
5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά για την κατασκευή του έργου με τίτλο: 
"ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΦΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ", συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)
6. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Πόρου για κατασκευή του έργου με τίτλο: 
«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΝΗΣΟΥ ΠΟΡΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 415.000,00 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)
7. Έγκριση 2ης τροποποίησης Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016.
ισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καραμάνος)
8. Έγκριση 3ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού
έτους 2016.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καραμάνος)
9. Έγκριση σκοπιμότητας για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε πρόγραμμα με τίτλο: «LIFE ΑQ SENSE».
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)
10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του Δημοσίου Ακινήτου «Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC) - GOLDEN HALL» στο Μαρούσι Αττικής.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)
11. Επικαιροποίηση της υπ.αρ. 222/16 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και παράταση της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων για Επιχορήγηση σεπιστοποιημένους φορείς κοινωνικής φροντίδας έτους 2016.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αικ. Θανοπούλου).
12. Ενημέρωση για το θέμα της μεταφοράς μαθητών για το σχολικό έτος 2016-2017. 
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος).
==================================================
Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807
Fax: 213 2063513
e-mail: pressoffice@patt.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου