Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Το «Κανάλι Ε» έχει κάνει τον βίο - αβίωτο, στους κατοίκους της περιοχής «Στούντιο Άλφα» Αμαρουσίου!

Επιστολών συνέχεια από τον «Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στούντιο Άλφα Αμαρουσίου» τόσο στον Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη & τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Βασίλη Κόκκαλη, αλλά  & προς τον Διευθυντή καναλιού Έψιλον, αναφορικά με την ποιότητα ζωής στην περιοχή τους(αμιγούς κατοικίας), η οποία μέρα με τη μέρα υποβαθμίζεται ολοένα & περισσότερο 
Κύριες αιτίες;
Χώροι στάθμευσης και καθαριότητα
Η νέα επιστολή των δυσφορούντων κατοίκων εχει ως εξής:
Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τη δυσφορία των κατοίκων από τη συνεχή και αδιάλειπτη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους με την λειτουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας ,σε μία περιοχή αμιγούς κατοικίας, όπου έχουν επενδύσει τις οικονομίας μιας ζωής για να στήσουν το νοικοκυριό τους και να ευημερήσουν μέσα σε αυτό.
Σκοπός του Συλλόγου μας είναι η εξεύρεση μίας κοινά αποδεκτής λύσης που θα εξαντλεί όλη την καλή διάθεση και τα περιθώρια βελτίωσης της ποιότητας ζωής, χωρίς να οδηγηθούμε στην ανούσια και ατελέσφορη σύγκρουση. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής είναι η στάθμευση. 
Η περιοχή δεν είναι σχεδιασμένη για να υποδεχθεί τον όγκο των σταθμευμένων οχημάτων που έχει εμφανιστεί με τη δραστηριότητα της επιχείρησης του σταθμού Έψιλον (Ε). 
Πολλά αυτοκίνητα σταθμεύονται άναρχα αφαιρώντας τη δυνατότητα στάθμευσης από τους κατοίκους  ή δημιουργώντας προβλήματα σχετικά με την κυκλοφορία και την καθαριότητα.
Ο σύλλογός μας προτείνει το άνοιγμα της εισόδου αριστερά της προσόψεως του Στουντίου, ωστε με την διευθετηση των containers που υπαρχουν μεσα στο οικοπεδο να δημιουργηθουν θεσεις σταθμευσης για τους εργαζομενους   και να αποσυμφορηθούν οι δρόμοι της περιοχής  εστω σε καποιο μικρο βαθμο.
Παράλληλα, και σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου θα παρακαλουσαμε για την καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων, τόσο με την προσθήκη νέων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης, όσο και με την παρουσία οδοκαθαριστή, καθώς πολλοί πετούν τα απορρίμματά τους παραπλεύρως απο τα αυτοκίνητά τους.
Αναμένουμε τις τοποθετήσεις σας επί του θέματος, ώστε να οικοδομήσουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που θα μας οδηγήσει στην εξεύρεση πρακτικών λύσεων.
Ειμαστε προθυμοι αν το επιθυμειτε για μια συναντηση ωστε να συζητησουμε απο κοντα τα θεματα που μας απασχολουν.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          Βασίλης Πέμμας                                                                     Νικος Γκιωνης
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Προς: Κανάλι Έψιλον (Ε)
Διευθυντή καναλιού Έψιλον
Υπεύθυνο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού
 Κοινοποίηση:  Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη
Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Βασίλειο Κόκκαλη
                                            ΠΗΓΗ:syllogosstoudiou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου