Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Επανεξελέγη Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. ο Βλάσσης Σιώμος

Την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Προέδρου του Βλάσση Σιώμου ανανέωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου σε Ειδική Συνεδρίαση του.
Παράλληλα ανέδειξε και νέο Αντιπρόεδρο και νέα Εκτελεστική Επιτροπή. Συγκεκριμένα: Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδας Πέτρος Πουλάκης και η νέα Εκτελεστική Επιτροπή θα αποτελείται από: 
Τον Αντιδήμαρχο Εκάλης Δημήτριο Λιανό, 
τον Δημοτικό Σύμβουλο Αμαρουσίου Στέφανο Τσιπουράκη, 
το Δημοτικό Σύμβουλο Μαραθώνα Ιωάννη Μπούσουλα και 
τον Δημοτικό Σύμβουλο Διονύσου Θανάση Κρητικό ως Τακτικά Μέλη, 
ενώ Αναπληρωματικά Μέλη εξελέγησαν:
Ο Αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας Παναγιώτης Λάμπρου και 
ο Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Μουζάκης.
Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους 12 Δημάρχους των Δήμων Μελών του ΣΠΑΠ, τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την ένθερμη υποστήριξη και την αμέριστη εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν το πρόσωπό μου κατά τη σημερινή διαδικασία, επανεκλέγοντας με στο ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα αξίωμα του Προέδρου του ΣΠΑΠ.
Αυτή η εμπιστοσύνη θεωρώ ότι μετουσιώνεται στη στήριξη που έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε όλοι μαζί με μεγαλύτερη ένταση ακόμη πιο δυνατά και πιο οργανωμένα ώστε να επιτύχουμε τον κοινό μας σκοπό που δεν είναι άλλος από την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και της Βορειοανατολικής Αττικής.
Εύχομαι καλή θητεία στους νεοεκλεγέντες, Αντιπρόεδρο και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Α.Π.».
                                               Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου