Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Eκατοντάδες καταναλωτές στην 26η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων

Με σύμμαχο τον καλό καιρό εκατοντάδες καταναλωτές προμηθεύτηκαν απευθείας από τους παραγωγούς προϊόντας αρίστης ποιότητας σε προνομιακές τιμές, συμμετέχοντας στην 26η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων.
Η δράση ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, με στόχο την οικονομική στήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των ευάλωτων συμπολιτών μας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Στη 26η δράση την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, 52 παραγωγοί διέθεσαν περισσότερα από 150 διαφορετικά προϊόντα που έγιναν ανάρπαστα, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο φετινής παραγωγής, λαχανικά και οπωροκηπευτικά εποχής , όσπρια, μέλι, ελιές, λουκάνικα, ξηρούς καρπούς και άλλα είδη βασικής διατροφής.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε και παρακολούθησε τη διεξαγωγή της δράσης στο παρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ, όπου οι πολίτες προσέτρεξαν να τον συγχαρούν και να τον ευχαριστήσουν  για την ανάληψη και αυτής της πρωτοβουλίας.
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον υπεύθυνο της δράσης κ. Παντελή Τσιτσιμπάση για την άψογη οργάνωση και τάξη, καθώς και τους εθελοντές και το προσωπικό των Εξωτερικών Συνεργείων, αλλά και τους παραγωγούς για τη διάθεση μέρους των προϊόντων τους για τις ανάγκες της εορταστικής εκδήλωσης που προγραμματίζει ο Δήμος Αμαρουσίου για την Καθαρά Δευτέρα.
Στη δράση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι:
Βασίλης Κόκκαλης και Ρένα Χαλιώτη, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής και Παναγιώτης Σαγρής.
Η επόμενη 27η δράση έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017. 
Θα ακολουθήσει ενόψει των εορτών του Πάσχα, η εορταστική δράση την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου 2017.  
                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου