Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

«Αστυνομικοί μαϊμού» εξαπατούσαν κόσμο στο Μαρούσι!

Μία απίστευτη απάτη είχαν στήσει με αφορμή το συνδικάτο της Μαφίας που είχε ρημάξει εκατοντάδες σπίτια, ανάμεσά τους και πολλά διασήμων, όπως της Άννας Βίσση.
Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ανυποψίαστους πολίτες, παριστάνοντας τους αστυνομικούς και μάλιστα από την περιοχή του Αμαρουσίου.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί «μαϊμού» τηλεφωνούν σε πολίτες και τους ενημερώνουν πως κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης για το συνδικάτο της Μαφίας, προκύπτει πως τα σπίτια τους αποτελούσαν στόχο για κλοπή.
Με αφορμή εν συνεχεία τους ζητούν να συγκεντρώσουν τα χρήματά τους και τα κοσμήματά τους, προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι τους ένας αστυνομικός για να τα μεταφέρει προς «φύλαξη» στο Αστυνομικό Τμήμα.

Μάλιστα, τους προτρέπουν, μέχρι τη μετάβαση του αστυνομικού, να κρύψουν τα χρήματα και κοσμήματα σε διάφορα σημεία του σπιτιού τους και κυρίως στην κατάψυξη.
Η ΓΑΔΑ κάνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτεραπροσεκτικοί και σε κάθε περίπτωση να ενημερώνουν αμέσως την αστυνομία, καλώνταςτο «100».
                                                               ΠΗΓΗ:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου