Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η επίσκεψη του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, μυρίζει αίμα!!!

    Όλοι στις 6.30 μ.μ. στη συγκέντρωση στη Πλατεία Ομονοίας
    Προσυγκέντρωση στις 6.00 μ.μ. στα Χαυτεία
Την στιγμή που ο πόλεμος στη ΣΥΡΙΑ και το ΙΡΑΚ συνεχίζονται, ο τούρκος πρόεδρος ανοίγει το θέμα των κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο με την κάλυψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, στο Αιγαίο αναπτύσσονται ραγδαία στρατιωτικές δυνάμεις, στη Κύπρο βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για τη «διευθέτηση» του Κυπριακού με ένα νέο σχέδιο Ανάν, ενώ στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη αναπτύσσονται νατοϊκά στρατεύματα με μεγάλη δύναμη πυρός στα πλαίσια της υλοποίησης των αποφάσεων της συνόδου της Βαρσοβίας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλεί το πρόεδρο τον ΗΠΑ στην Ελλάδα παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου.
Οι παρεμβάσεις των ΗΠΑ στις διαπραγματεύσεις ΔΝΤ-ΕΕ γίνονται στα πλαίσια της σύγκρουσης των μονοπωλιακών ομίλων τους και είχαν και έχουν ως θύμα τον Ελληνικό λαό. Οι ΗΠΑ απαιτούν και νέα αντεργατικά μέτρα, νέα επίθεση στους μισθούς και τις συντάξεις.
Ο μακελάρης των λαών Ομπάμα είναι ανεπιθύμητος!
Η στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, η προθυμία για δημιουργία νέας ΝΑΤΟικής βάσης στη Κάρπαθο, το βάθεμα της συνεργασίας με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, όχι μόνο δεν οδηγούν σε «σταθερότητα» και «ασφάλεια», αλλά βάζουν τον ελληνικό λαό να κρατά φουρνέλο σε πυριτιδαποθήκη.
Οι ενδοιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας, η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, οι εξελίξεις στην Τουρκία, η κλιμάκωση των πολέμων και η όξυνση των εντάσεων στην περιοχή πρέπει να βρουν την εργατική τάξη της Ελλάδας σε επαγρύπνηση.
Να απορρίψουμε τους «εθνικούς στόχους» της «δίκαιης ανάπτυξης» που η επιτυχία τους προϋποθέτει το σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας, το πετσόκομμα των μισθών μας.Να απορρίψουμε τους «εθνικούς στόχους» της εξωτερικής πολιτικής, που απαιτούν το αιματοκύλισμα των λαών και οδηγούν σε πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Την ίδια στιγμή η Τουρκική Κυβέρνηση μπλεγμένη μέχρι το λαιμό στο κουβάρι των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, απαγορεύει τη λειτουργία της Επιτροπής Ειρήνης Τουρκίας, όπως και εκατοντάδων άλλων κοινωνικών οργανώσεων για τρεις μήνες, με πρόσχημα τη διερεύνηση σχέσεων με τρομοκρατικές ενέργειες.
Απαιτούμε την άμεση άρση της απαγόρευσης λειτουργίας για την Επιτροπή Ειρήνης Τουρκίας.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Τουρκίας, την αμέριστη στήριξή μας στην Επιτροπή Ειρήνης Τουρκίας.
Διαδηλώνουμε και βροντοφωνάζουμε:
Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.
Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις και τα στρατηγεία.
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.
Να γυρίσουν πίσω οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από αποστολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Εκφράζουμε αγωνιστικά τη διεθνιστική μας αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
Υψώνουμε τείχος στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.
                                                               Εκ του ΔΣ
                           Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης  
                                           Ημερ: 14/11/2016 Αριθμ. Πρωτ: 95

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου