Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Γ. Πατούλης:«Τρία μέτρα κάτω από τη γη», η πολιτική υγείας του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Ο κ. Πολάκης αποκάλυψε την πολιτική υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Όλοι οι Έλληνες, «τρία μέτρα κάτω από τη γη»
Τα όσα ανέφερε ο κ. Πολάκης στην προχθεσινή ομιλία του στο Μαρούσι, παρουσιάζοντας το παράλληλο πρόγραμμα της σημερινής Κυβέρνησης για τον τομέα της υγείας, αποκαλύπτουν το πραγματικό κυβερνητικό σχέδιο για την υγεία των Ελλήνων:
Θα χώσουμε κάτω από τη γη, όλους όσους διαφωνούν μαζί μας.
Και για να μας χώσουν ακόμη πιο εύκολα κάτω από τη γη, φρόντισαν με την πολιτική τους το προηγούμενο διάστημα:
► Να έχουν χάσει το φετινό χειμώνα τη ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποί μας από την γρίπη, εξαιτίας της ανυπαρξίας πολιτικής προληπτικού εμβολιασμού και ενημέρωσης του πληθυσμού.
► Να χάνονται καθημερινά ανθρώπινες ζωές εξαιτίας των δεκάδων κλειστών κρεβατιών στις Μονάδες  Εντατικής Θεραπείας, λόγω της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού...
 Να ταλαιπωρούνται σε ημερήσια βάση χιλιάδες ασθενείς που προσέρχονται στα κρατικά νοσοκομεία, εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
► Να περιμένουν μήνες οι καρκινοπαθείς σε λίστες αναμονής- ντροπής,  για να λάβουν την απαραίτητη για τη ζωή τους θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει στο πρόσφατο παρελθόν επισημάνει την ανεπάρκεια της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.
Στην Πατρίδα μας, στον επιστημονικό – ιατρικό κόσμο της χώρας αλλά και στους πολίτες αξίζει μια καλύτερη ηγεσία στο Υπουργείο Υγείας.
                                                ΠΗΓΗ:gpatoulisblog.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου