Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αύριο στις 4:00 μ.μ. το Μαρούσι γιορτάζει την επέτειο του Σαπόρτα

Στις 17 Απριλίου συμπληρώνονται 15 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα από το Μαρούσι και η ομάδα των βορείων προαστίων θα γιορτάσει την επέτειο μαζί με τον κόσμο της στο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας.
Το Μαρούσι αγωνίζεται πλέον στη Γ' Εθνική ωστόσο οι άνθρωποι που ''τρέχουν'' νυχθημερόν για την ομάδα των βορείων προαστίων, φρόντισαν ώστε το κλειστό του Αγίου Θωμά να θυμίζει κάτι από τις εποχές που οι ''κιτρινόμαυροι'' τρέλαναν την μπασκετική Ευρώπη στην παρθενική συμμετοχή τους στην Euroleague τη σεζόν 2009-10.
Συγκεκριμένα, τα λάβαρα των αντιπάλων βρίσκονται στους διαδρόμους των γραφείων του κλειστού, πλάι στη φανέλα του Σπανούλη (σ.σ. αγωνίστηκε στο Μαρούσι την περίοδο 2001-05) με τους Ρόκετς ώστε να θυμίζουν σε όλους τα περασμένα μεγαλεία του συλλόγου.
Στις 17/4, λοιπόν, συμπληρώνονται 15 χρόνια από τον τελικό με τη Σαλόν και την κατάκτηση του τροπαίου ενώ το Μαρούσι θα γιορτάσει την ιστορική επέτειο μαζί με τον κόσμο του στο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας, συνδυάζοντας ιδανικά την άνοδο στη Β' Εθνική
ΠΗΓΗ:www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου