Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Eως την 1η Ιουλίου θα διαρκέσουν οι «Γιορτές Αθλητισμού»


«Γιορτές Αθλητισμού» με πρωταγωνιστές τους συμμετέχοντες στα  Δημοτικά προγράμματα αθλητισμού του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης 
Με την ολοκλήρωση μίας ακόμη επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς, το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει τις καθιερωμένες «Γιορτές Αθλητισμού», στις οποίες χιλιάδες αθλούμενοι κάθε ηλικίας που συμμετείχαν στο προγράμματά του, μας καλούν να μοιραστούμε μαζί τους τη χαρά και τη ζωντάνια που προσφέρει η άθληση.   
Στις φετινές Γιορτές Αθλητισμού,  που θα διαρκέσουν έως την 1η Ιουλίου 2015, θα φιλοξενηθούν αθλητικές επιδείξεις ομαδικών αθλημάτων, κολύμβησης, ρυθμικής γυμναστικής, τένις, πινγκ πονγκ και πολεμικών τεχνών.
Με την ευκαιρία της έναρξης των αθλητικών δρώμενων στην πόλη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο μήνυμά του μεταξύ άλλων  σημειώνει:
«Στις μέρες μας που οι αρνητικές συνέπειες της κρίσης χτυπούν ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά της πόλης μας, ως Δημοτική Αρχή θεωρήσαμε χρέος μας και φέτος, υπερβαίνοντας κάθε εμπόδιο, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προγράμματα άθλησης στους συμπολίτες μας. Και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε και τα επόμενα χρόνια. Αν κρίνουμε μάλιστα από την ανταπόκριση των συμπολιτών μας, αυτή η επένδυσή μας στον αθλητισμό δικαιώνει την επιλογή μας για ένα Μαρούσι με ακμαίο Αθλητισμό.»   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου