Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

«Ημέρα Καριέρας» στις 4:00 μ.μ, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

       Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ» διοργανώνει την «Ημέρα Καριέρας» με τίτλο:
 «Career Day: A head start to a new business life» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου στις 4:00 μ.μ, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα).
Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενίσχυση της δικτύωσης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με επιχειρηματικούς φορείς και επιχειρήσεις στην κατεύθυνση της προοπτικής απασχόλησης των ωφελουμένων. 
Παράλληλα, θα συμβάλει στη δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης δικτύων και συνεργασιών με τοπικούς φορείς όπως επίσης με εργοδότριες επιχειρήσεις, ενώσεις εργοδοτών, συνδικαλιστικές οργανώσεις, δήμοι, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού, κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης, γραφεία διασύνδεσης ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κ.ά..
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:
 Ευκαιρίες Καριέρας: συναντήσεις ανέργων με υποψήφιους εργοδότες και στελέχη επιχειρήσεων, με στόχο την άμεση επαφή μεταξύ των επιχειρήσεων και του ανθρώπινου δυναμικού που αναζητά εργασία.
Εισηγήσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τη συμμετοχή ειδικών της αγοράς εργασίας και διευθυντικά στελέχη τοπικών επιχειρήσεων.
Ανοικτές συζητήσεις με διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού επιχειρήσεων.
Διασύνδεση και δικτύωση επιχειρήσεων των ωφελουμένων του Σχεδίου Δράσης με υφιστάμενες ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να να απευθύνονται στην ΙΕΜ Α.Ε., κα Ερνεστίνα Καρυστιναίου: 210 72 53 003.
Η ημέρα καριέρας υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων – μελών του ΣΠΑΠ», και ειδικότερα της δράσης 4: Οργάνωση δύο ημερών καριέρας με τίτλο “Career Days: A head start to a new business life”.
Στην ιστοσελίδα www.aspentelikon.gr παρέχονται πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που υλοποιεί η Α.Σ. ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ και η ιστοσελίδα www.top-sa.gr παρέχει πληροφορίες που αφορούν όλα τα ΤΟΠ.Σ.Α. Περιφέρειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου