Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Από 14-19 Ιουλίου στο Ο.Α.Κ.Α, το «Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας»

Με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε) Γιώργο Πατούλη, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π) Αθανάσιος Τερζής. 
Αφορμή αποτέλεσε η διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων 2015 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, η Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, ο Νίκος Πέππας, Πρόεδρος Αναπτυξιακής και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού και ο Παντελής Τσιτσιμπάσης, συνεργάτης για οργανωτικά θέματα των εκδηλώσεων.
Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συμφώνησε με την πρόταση του Προέδρου της Ε.Ο.Π κ. Τερζή, ώστε η Κ.Ε.Δ.Ε και ο Δήμος Αμαρουσίου να είναι συνδιοργανωτές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί μεταξύ 14-19 Ιουλίου και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της αθλήματος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Το διεθνές αυτό γεγονός αποτελεί κριτήριο για την πρόκριση των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Αμαρουσίου.
Παράλληλα, θα ωφελήσει την τοπική αγορά της πόλης σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου έχει δείξει ενεργά στο παρελθόν την ευαισθητοποίησή του στα ποδηλατικά δρώμενα καθώς έχει διοργανώσει από κοινού με την Ελληνική Ομοσπονδία πλήθος αγώνων. Συμπαραστέκεται στα προβλήματα της Ομοσπονδίας και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στα διεθνή ποδηλατικά γεγονότα που γίνονται στη χώρα μας. Παράλληλα, έχει εισάγει στους δημότες του το πρόγραμμα δωρεάν ενοικίασης ποδηλάτων Cyclopolis.
Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π κ. Τερζής, ευχαρίστησε θερμά για λογαριασμό της Ομοσπονδίας, τον κ. Πατούλη, για την υποστήριξη του στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου