Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετείχαν στους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης

Διακόσιοι αθλητές και αθλήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν στους φετινούς Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης, με τη συμμετοχή έξι δήμων, που διεξήχθησαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Αμαρουσίου στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου με την ολοκλήρωση μίας ακόμη επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς. 
Τους αγώνες παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που απένειμε διπλώματα συμμετοχής, και μετάλλια στους νικητές.
Τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες από τα προγράμματα κολύμβησης των Δήμων Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης - Πεύκης, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Πεντέλης και Ηρακλείου, αγωνίστηκαν σε τρία διαφορετικά στυλ κολύμβησης: 

ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, μικτή ατομική, μικτή ομαδική και 4χ50 μέτρα ελεύθερο, ενώ τη χρονομέτρηση των αγώνων πραγματοποίησε ηλεκτρονικά η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.).
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το πέρας των αγώνων απένειμε μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές και διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, συγχαίροντάς τα για την προσπάθειά τους.
Την προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών στον Δήμο Αμαρουσίου ,καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, είχαν οι προπονητές Ελένη Στεφανιδάκη, Βιβή Τούντα, Μαρία Καλντένη, Μαρία Παράσχου,
ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης των αγώνων είχε το προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
Παρόντες στους αγώνες ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καραλαύτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, και ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου Αθανάσιος Κιούσης.
Ευχαριστίες απευθύνει ο Δήμος προς τον εθελοντή γιατρό Παναγιώτη Πατσιαούρα, για την παρουσία του στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων για την ασφάλεια των κολυμβητών και κολυμβητριών, το προσωπικό του δημοτικού ασθενοφόρου, όπως, επίσης, τη διεύθυνση του 15ου Δημοτικού σχολείου και το Καφεμαγειρείο «Τα Κανατάδικα» για την ευγενική παραχώρηση καθισμάτων για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου