Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στη συγκέντρωση φαρμάκων του Ι.Σ.Α, στο άλσος Βαρβαρέσου

Πέντε μεγάλες σακούλες με φάρμακα συγκέντρωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στο πλαίσιο των δράσεων του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», αξιοποιώντας την ευκαιρία της διοργάνωσης του 38ου Φεστιβάλ Παιδιού Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε στο άλσος Βαρβαρέσου στην Πεύκη. Τις ευχαριστίες του για τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε στη δράση.
«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και προσέφεραν τα φάρμακα που διέθεταν ή τα φάρμακα που αγόρασαν.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές που πάλι έδωσαν το δικό τους παράδειγμα ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο. 

Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας όσο η Πολιτεία αδυνατεί να παρέχει στήριξη σε αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.
Τις ευχαριστίες τους προς τους πολίτες για την ανταπόκρισή τους εξέφρασαν, επίσης, ο Δήμαρχος της Λυκόβρυσης - Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, και η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.
Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό που συγκεντρώθηκε θα προσφερθούν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και στα κοινωνικά ιατρεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου