Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Στέλεχος της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», είχαν στόχο τα γκαζάκια της Τετάρτης στο «Αίθριο»

 Στόχο με ΧρυσΑυγίτικο... άρωμα είχαν τα γκαζάκια της Τετάρτης, που ανεφλέγησαν στην είσοδο ασφαλιστικού γραφείου που στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο» στο Μαρούσι και προκάλεσαν τον τραυματισμό ενός ατόμου. 
Ο τραυματίας ήταν ο πατέρας του ιδιοκτήτη του ασφαλιστικού γραφείου, Ιωάννης Λύρης ο οποίος ήταν στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» στη Β' Αθηνών. 
Είναι ο ίδιος που στο ντοκιμαντέρ του Κωνσταντίνου Γεωργούση «The Cleaners» εμφανίζεται να μετέχει στο κλιμάκιο της «Χρυσής Αυγής» που επισκέπτεται το αμαξοστάσιο του Δήμου Αθηναίων στην Ιερά Οδό κατά την προεκλογική εκστρατεία της Χ.Α. το 2012 και προσπαθεί να αναλύσει πως ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι... αρχαιοελληνικός, διδάσκοντάς τους πώς να χαιρετούν σωστά και πως αυτοί είναι οι καλοί... «εθνικιστές».
Τρομοκρατία
Ο Ι. Λύρης τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια όταν πήγενα κλωτσήσει τα γκαζάκια, σύμφωνα με πληροφορίες. 
Ο δεύτερος γιος του, ο Αλέξανδρος, μάλιστα, φέρεται να έχει επιτεθεί εναντίον άνδρα των ΜΑΤ έξω από το Εφετείο κατά τη μεταγωγή βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» τον Ιούλιο του 2014 ενώ έχει τοποθετηθεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του ευρωβουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Λάμπρου Φουντούλη.
                                                               ΠΗΓΗ:www.avgi.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου