Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Aυλαία με «Ιστορίες γι Αγρίους» στις 9:00 μ.μ. για το Θερινό Σινέ «Μ. Φωτόπουλος»

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Τετάρτη 20  Μαΐου 2015 ο Θερινός Κινηματογράφος Δήμου Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος», με την δραματική κομεντί «Ιστορίες γι Αγρίους». 
Η  ταινία θα προβάλλεται έως την επόμενη Τετάρτη 27 Μαΐου, με ώρα έναρξης στις 9:00 μ.μ. 
Για ακόμη μία σεζόν, στο φιλόξενο χώρο του κινηματογράφου μικροί και μεγάλοι, φίλοι της 7ης Τέχνης  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες Α΄ προβολής, αλλά και παλαιότερες αγαπημένες, όλες υψηλής ποιότητας. Από ταινίες δράσης, κοινωνικές, αισθηματικές μέχρι κωμωδίες και κινούμενα σχέδια.
Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία έναρξης της νέας κινηματογραφικής σεζόν σημειώνει:

«Θέλουμε ο Δημοτικός Κινηματογράφος να παραμείνει μία δημοφιλή και προσιτή πρόταση ψυχαγωγίας για όλους, προσφέροντας στους συμπολίτες μας στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. 
Γι’ αυτό και δεν διαφοροποιούμε στο ελάχιστο την ήδη χαμηλή τιμή του εισιτηρίου, εφαρμόζοντας σταθερά την ίδια κοινωνική πολιτική.  
Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως με τις συντροφιές τους να απολαύσουν και το φετινό καλοκαίρι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές σε αυτό το δροσερό και όμορφο στέκι της πόλη μας.»
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου, το εισιτήριο διατηρείται για 9η συνεχή χρονιά στο ίδιο χαμηλό επίπεδο των 5 ευρώ, με στόχο ο καθένας  να μπορεί να απολαύσει τις ταινίες της αρεσκείας του και να περάσει ευχάριστα τα καλοκαιρινά του βράδια.                                  

Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα ΑμεΑ, τους ανέργους, τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ, τους μαθητές, φοιτητές και στρατευμένους για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 3 ευρώ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου