Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

«Η κρίση μέσα από τα μάτια των παιδιών»

Στην τελετή βράβευσης και απονομής των ενθυμίων στους συμμετέχοντες του 38ου Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης με τίτλο: 
«Η κρίση μέσα από τα μάτια των παιδιών» που επισφράγισε το τριήμερο φεστιβάλ στο Άλσος Βαρβαρέσου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.

Στόχος του παιδικού αυτού φεστιβάλ ήταν να αναδείξει τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα των παιδιών στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στο περιβάλλον, να προβάλει το έργο τους στο κοινό της πόλης και να γίνει ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συνεχάρη ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης και όλα τα παιδιά από τα Δημοτικά σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου για το ξεχωριστό χρώμα και τη ζωή που έδωσαν στον πολύ όμορφο αυτό χώρο πρασίνου όπου φιλοξενήθηκε το φεστιβάλ. 


Συνεχάρη, ωστόσο, και όλους όσοι με την προσφορά τους σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στήριξαν τη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, και έστειλαν μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ότι ο πολιτισμός μπορεί να βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο.
Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, που έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις και με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φεστιβάλ.
Ανέφερε ότι το ΠΕ.Α.Π θα συνεχίσει να ενισχύει ηθικά και να επιβραβεύει τις προσπάθειες των παιδιών της πόλης διατηρώντας και ενισχύοντας τον σημαντικό αυτό θεσμό.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου έλαβαν χώρα μια σειρά από εικαστικές και αθλητικές δραστηριότητες, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, γυμναστικές επιδείξεις και ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου