Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η ανοιξιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος»

Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη ανοιξιάτικη εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού - Λάκκα Κόττου «Άγιος Ελευθέριος», στην οποία οι κάτοικοι της περιοχής συναντήθηκαν και πέρασαν μια ευχάριστη κοινωνική και ψυχαγωγική  βραδιά.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης απηύθυνε θερμό καλωσόρισμα στους παριστάμενους, εκφράζοντας τη διαρκή υποστήριξη του προς το Σύλλογο της περιοχής. 
Παράλληλα αναφερόμενος στην κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και ενωμένοι ως Έλληνες, μακριά από κομματικές ταυτότητες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Νησιώτης  εκ μέρους του Δ.Σ. εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την αμέριστη υποστήριξή του στα ζητήματα της περιοχής και προς τη Διοίκηση του Δήμου για τη στήριξή της, προκειμένου να διεξαχθεί με επιτυχία η εκδήλωση.

Στο ανοιξιάτικο γλέντι παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη, Γεώργιος Ζήκος,  ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Νικόλαος Πέππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Σμυρνής, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Κατερίνα Φραγκάκη, Κατερίνα Ψάλτη και ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπούκος.          
                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου