Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

«Ανακριβή» τα όσα αναφέρει η «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση», σχετικά με την καθαριότητα της πόλης

«Το Καθαρό Μαρούσι είναι υπόθεση όλων μας» 
Με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου και όσα ανακριβή αναφέρει σχετικά με την καθαριότητα της πόλης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
1. Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου παρά τη μείωση κατά 35% του προσωπικού και πλέον, δίνει καθημερινά τη μάχη για να παραμείνει η πόλη μας καθαρή.
2. Είναι ψευδές ότι λειτουργούν μόνο τέσσερα οχήματα για την αποκομιδή. Η αλήθεια είναι ότι η αποκομιδή γίνεται καθημερινά με 9 απορριμματοφόρα.
3. Είναι ψευδές ότι οι φορτωτές δεν λειτουργούν. Η αποκομιδή των ογκωδών γίνεται καθημερινά με βάση το πρόγραμμα που έχει γνωστοποιηθεί με δύο φορτωτές.

4. Είναι ψευδές ότι οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται στις ειδικότητες στις οποίες προσελήφθησαν.
5. Όσον αφορά στο ζήτημα των προμηθειών, είναι γνωστό ότι οι διαδικασίες είναι γραφειοκρατικές. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η υπηρεσία καθαριότητας έχει υποβαθμιστεί. 
Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα σε μια εποχή που καλούμαστε με λίγα χρήματα και λίγο προσωπικό να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στην υπόθεση της καθαριότητας της πόλης.
Θα θέλαμε, λοιπόν, να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι με τη στήριξη των εργαζομένων και με τη συνεργασία των κατοίκων, θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε το προάστιο μας καθαρό και στο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου