Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Κοσμοσυρροή στην προβολή ιστορικού ντοκιμαντέρ για την Κάρπαθο

Στην εκδήλωση «Κάρπαθος: Από τους μύθους ως την Ένωση με την Ελλάδα» που πραγματοποίησε ο Σύλλογος των απανταχού Καρπαθίων σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, αναφέρθηκε στους δεσμούς του Αμαρουσίου με το νησί της Καρπάθου αλλά και στη σχέση συνεργασίας που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α για την κοινωνική και ιατρική υποστήριξη των κατοίκων της.
«Με την Κάρπαθο μας συνδέουν δεσμοί μέσα και από την Καρπάθικη κοινότητα της πόλης μας. 
Αξιοποιώντας τη συνεργασία με τους Καρπάθιους συντοπίτες μας, και με το σύμφωνο με το οποίο την επισφραγίσαμε, στήσαμε τη γέφυρα ώστε το Μαρούσι και το νησί της Δωδεκαννήσου να έλθουν πιο κοντά ανοίγοντας νέους κοινούς δρόμους ανάπτυξης και δημιουργίας για τους τόπους μας εκτός του τομέα της Υγείας, στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συγκεκριμένη πολύ ενδιαφέρουσα ιστορική εκδήλωση» ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.
Κλείνοντας εξέφρασε, επίσης, τη βούληση η υποστήριξη προς το λαό της Καρπάθου είτε αφορά θέματα Υγείας ή και γενικότερα, να είναι πάγια και διαρκής.
 Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αττική το ιστορικό ντοκιμαντέρ: 
«Κάρπαθος: Από τους μύθους ως την Ένωση με την Ελλάδα» έχοντας ως στόχο να αναδείξει τη μακραίωνη ιστορία και τους απελευθερωτικούς αγώνες των Καρπαθίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου