Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

H εορταστική συνάντηση μητέρων της Γ.Ε.Χ.Α Αμαρουσίου

Στην εορταστική συνάντηση μητέρων που διοργάνωσε το Παράρτημα Αμαρουσίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» (Γ.Ε.Χ.Α) με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό προς το πολυπληθές ακροατήριο της εκδήλωσης, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία που συμβάλει στην κατεύθυνση της ορθής διαπαιδαγώγησης των νέων καταθέτοντας την υποστήριξη τέτοιων προσπαθειών από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου.
Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Γ.Ε.Χ.Α Αμαρουσίου Φανούρη Παπαδημητράκη, και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ χαιρέτισε το έργο του φορέα που έχει ως αποστολή την τόνωση του θρησκευτικού φρονήματος του ελληνικού λαού και την ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας, θεματοφύλακα των χριστιανικών και λαϊκών παραδόσεων.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ομιλία με θέμα την αγωγή των παιδιών σήμερα, απαγγελία ποιημάτων, μουσική και προβολές σχετικές με το περιεχόμενο της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου