Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ...

           Αξιέπαινη η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε
               στην Ενορία Αγίου Αθανασίου Αμαρουσίου   
Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των μελών μετά των οικογενειών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, τελέσθηκε το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2014 στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των κεκοιμημένων τριών πεσόντων ηρώων των Ενόπλων Δυνάμεων στα Ίμια.
Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο πατέρας Μανώλης Δανδουλάκης μίλησε με πατριωτικά λόγια και όπως αρμόζει ΣΤΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ για την θυσία των παιδιών της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Στη συνέχεια στην αίθουσα της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν Αγ. Αθανασίου πραγματοποιήθηκε δεξίωση και κοπή πίτας, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους παρόντες, περίπου 100 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων ( αρκετοί προερχόμενοι από ΣΣΑΣ ), να συσφίξουν τις σχέσεις τους, να γνωρισθούν και αποφασίσουν με χαρά η συγκέντρωση αυτή να πραγματοποιοείται κάθε χρόνο, κάτω από τους θόλους της ενορίας Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου, το τελευταίο Σάββατο του Ιανουαρίου.
Στην σκέψη των συμμετεχόντων ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας,
είναι & η  δημιουργία συνδέσμου όλων των μελών των ΕνόπλωνΔυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που κατοικούν στο Πολύδροσο και τις όμορεςπεριοχές.
Ήταν μία εκδήλωση, που όπως τόνισε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Κων/νος Γκίνης, θα αποτελέσει ορόσημο για την καλύτερη επικοινωνία και γνωριμία με τους συναδέλφους μας.
Στην εκδήλωση πήραν τον λόγο αρκετοί αξιωματικοί και ευχαρίστησαν για αυτή την πρωτοβουλία την ενορία του Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου που άνοιξε την αγκαλιά της στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων

                      ΠΗΓΗ:www.apofoitoissas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου