Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η Βασιλόπιττα του ενοριακού Ι. Ν. Αγίου Ελευθερίου

Στην καθιερωμένη εκδήλωση του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου για την κοπή της βασιλόπιτας με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Παρόντων δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων του Ιερού Ναού αλλά και φίλων της ενορίας, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, με την ευκαιρία και της συμπλήρωσης πρόσφατα 50 χρόνων από την ίδρυση του ναού ευχήθηκε στον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ναού Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Μανώλη, και στα μέλη του να έχουν Υγεία και να αφήσουν με τη δράση τους τη σφραγίδα τους στην ενορία και για τα επόμενα 50 χρόνια.
 Αναφερόμενος στο φιλανθρωπικό έργο του ναού, ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης, επανέλαβε ότι ο Δήμος σταθερά θα συνεχίσει να είναι αρωγός των προσπαθειών του.
Παρόντες στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του ναού ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη, Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Γιώργος Ζήκος, εκπρόσωποι φορέων της πόλης και φίλοι του ναού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου