Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Από τους κ.κ. Γ. Πατούλη & Μ. Χρηστάκη, η υποδοχή των 60 νεοπροσληφθέντων στο Δήμο

Τους νέους εργαζομένους που θα απασχοληθούν για πέντε μήνες σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχοντας στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο.
Στη συνάντηση υποδοχής και ενημέρωσης των νέων απασχολούμενων στον Δήμο, ο κ. Πατούλης, ανέφερε ότι από σήμερα αποτελούν κομμάτι της μεγάλης οικογένειας των εργαζομένων του Δήμου. «Μπορεί η παρουσία τους να έχει σύντομη διάρκεια, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα είναι μία χρήσιμη και εποικοδομητική εμπειρία. Από μέρους της Διοίκησης, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι υπάρχει η διάθεση εφόσον υπάρξει η δυνατότητα, και θα επιδιωχθεί η σχέση αυτή να αποκτήσει συνέχεια με στόχο την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας».

Την ομάδα των 60 ατόμων απαρτίζουν στην πλειονότητά τους απόφοιτοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που θα στελεχώσουν τις οικονομικές, διοικητικές υπηρεσίες, όπως, επίσης, τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, τη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης αλλά και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, ο οποίος και έδωσε στους παρισταμένους λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου