Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Με Λευτέρη Μαγιάκη επικεφαλής η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»

           ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»
                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Διεξήχθησαν χθες 2 Φεβρουαρίου, οι εκλογές για την ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου του Συνδυασμού, σύμφωνα με την απόφαση της Ιδρυτικής του Συνέλευσης της 26ης Ιανουαρίου.
Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου από τις 10:00 έως τις 17:00.
Εγγεγραμμένοι με δικαίωμα ψήφου 472.
Ψήφισαν 356. Ποσοστό συμμετοχής 75,4%.
Αποχή 116. Ποσοστό αποχής 24,6%.
Έλαβαν Λ. Μαγιάκης 347 ψήφους. Ποσοστό 97,5%.
Λευκά 9. Ποσοστό 2,5%.
Κατόπιν αυτού, υποψήφιος Δήμαρχος του Συνδυασμού ανακηρύσσεται ο Λευτέρης Μαγιάκης.

                                        Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 Γ. Αναστασόπουλος, Π. Δαμιανός, Θ. Σταυριδόπουλος, Γ. Τζιβελόπουλος & Μ. Τριανταφύλλου
                                  
          ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΓΙΑΚΗ
Ολοκληρώθηκε σήμερα(χθες), με επιτυχία η πορεία που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, μέσα από άψογες δημοκρατικές διαδικασίες, για τη συγκρότηση του Συνδυασμού μας και την εκλογή του υποψηφίου Δημάρχου.
Η επιλογή μας αυτή, να συμμετέχουν δηλαδή στη λήψη των αποφάσεων όσοι ενεργοποιούνται στον Συνδυασμό μας, σηματοδοτεί και την πορεία που θα ακολουθήσουμε σαν διοίκηση του Δήμου για τη διαχείριση των τοπικών υποθέσεων.
Συλλογικότητα, διαφάνεια, ενημέρωση, συμμετοχή και δημοκρατία αποτελούν τις σταθερές μας, με τις οποίες θα φέρουμε την ανατροπή των μέχρι σήμερα κατεστημένων νοοτροπιών και πρακτικών στο Δήμο. Σε αυτήν την προσπάθεια θα έχουν λόγο και ενεργητική συμμετοχή όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας.
Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Πρωτοβουλίας που ενωθήκαμε στην κοινή αυτή προσπάθεια, όλες και όλους που συνέβαλαν αποφασιστικά στη σημερινή εκλογή μου ως υποψηφίου Δημάρχου, όλες και όλους που μαζί θα δώσουμε την εκλογική μάχη. Με κριτήριο την ενότητα, χωρίς αποκλεισμούς, με υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα, ξεκινάμε από αύριο τον προεκλογικό μας αγώνα. Θα φτάσουμε σε κάθε μαρουσιώτικο σπίτι, σε κάθε συλλογικότητα.Θα απευθυνθούμε σε όλους τους εργαζόμενους, στο επιστημονικό και καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης, στη νεολαία, σε κάθε ενεργό πολίτη, για να ζητήσουμε τη συμμετοχή και τη στήριξή τους.
Βάζουμε στόχο την τελική νίκη και είμαστε σίγουροι πως θα το πετύχουμε.
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου