Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Στο Mall το πρώτο νέου τύπου ψηφιακό κατάστημα

 από την Εθνική Τράπεζα της "Ελλάδος" !!!
Το πρώτο της ηλεκτρονικό ψηφιακό κατάστημα αποκτά η Εθνική Τράπεζα, το οποίο θα εξυπηρετεί γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια μέσω των εναλλακτικών δικτύων τους πελάτες της.
Θα είναι απολύτως ψηφιακό, θα διαθέτει ΑΤΜ για αυτόματες συναλλαγές και πράξεις και ένα δίκτυο υπολογιστών τους οποίους θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι πελάτες της για να διενεργούν όλες τις τραπεζικές δουλειές, από δάνεια και πληρωμές, μέχρι μεταφορές χρημάτων.
Δεν θα έχει παρά ελάχιστους υπαλλήλους, οι οποίοι θα καθοδηγούν τους πελάτες στη χρήση των υπολογιστών και των ψηφιακών μηχανημάτων.
Το πρώτο ψηφιακό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας θα εγκατασταθεί στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι, όπου και οι επισκέπτες ανέρχονται κάθε χρόνο σε δεκάδες εκατομμύρια.
Η διοίκηση της Τράπεζας επενδύει στη νέα τεχνολογία και αντιμετωπίζει το ψηφιακό κατάστημα ως πείραμα μετάπτωσης στη νέα εποχή.
Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα ενιαία πλατφόρμα εναλλακτικών δικτύων, που φέρει την ονομασία i-bank, δίνοντας τη δυνατότητα σε πελάτες της τράπεζας να διενεργούν συναλλαγές μέσω ΑΤΜ, τηλεφώνου και internet banking.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ
Το νέου τύπου κατάστημα της τράπεζας στο εμπορικό κέντρο «The Mall» στο Μαρούσι
δεν ήταν δυνατόν να μην το παρουσιάσει ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής κ. Απ. Ταμβακάκης, ο οποίος ως γνωστόν επί  πέντε συναπτά έτη ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development !!!
Αγαστή λοιπόν συνεργασία με τον κ. Λάτση και από τη νέα του θέση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου