Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σούπερ Λίγκα ... "Αστροναυτών"!!!


Έκρηξη και πυρκαγιά μικρής έκτασης σημειώθηκε χθεςστις 9.30, στο κτίριο της Super League, στην οδό Αστροναυτών 1-3, στο Μαρούσι.
Στο σημείο βρέθηκαν υπολείμματα από βόμβα μολότοφ και εκτιμάται από τις Αρχές οτι οι τρεις άγνωστοι πέταξαν κροτίδες και καπνογόνα και στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα της εισόδου.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, που δεν χρειάστηκε να επέμβουν.
Οι τρεις άγνωστοι -όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες- πέταξαν κροτίδες και καπνογόνα και στη συνέχεια αποπειράθηκαν και κατάφεραν να σπάσουν τη γυάλινη πόρτα της εισόδου των γραφείων.
Η φωτιά σβήστηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής χωρίς να πάρει έκταση.
Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ενέργεια χούλιγκαν που έχει σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν προχθες στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Στάδιο Καραϊσκάκη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ
Σε ότι αφορά τις εκατοντάδες κροτίδες, δυναμιτάκια, βεγγαλικά και φωτοβολίδες που εκτοξεύτηκαν από τους "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" οπαδούς του Ολυμπιακού το Σάββατο στο "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δεν προέβη σε κάποια εκτίμηση ή ανακοίνωση για το πως διοχετεύτηκαν, παρά τους αυστηρούς ελέγχους που υποτίθεται πως έκανε και τόσο διαφημίστηκαν και προβλήθηκαν από τα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια των Μεγαλοεργολάβων.
http://www.skai.gr/news/sports/article/163432/epithesi-sta-grafeia-tis-souper-ligas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου