Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Καταλήψεις λεωφορείων της γραμμής Α8

Μαρούσι-Πολυτεχνείο από τους Punks της ΣΕΛΕΤΕ !!!

Εμεις οι Punks ΣΕΛΕΤΕ χτες βράδυ μετά απο μια ακομα 3ωρη κοπάνα που μας εφερε στο όριο ξανά απο Φλεβάρη μήνα των αδικαιολόγητων απουσιών,αναλάβαμε δράσεις σε γειτονιές της Αθήνας ανταποκρινόμενοι στο γενικό κάλεσμα ομάδων απο όλες τις γειτονιές της πόλης.
 Για 4 και πλέον ώρες καταλάβαμε λεωφορεία της γραμμής Α8 Μαρούσι-Πολυτεχνείο,κλείσαμε τα ακυρωτικά μηχανήματα με τσίχλες δίνοντας έτσι ένα διπλό μήνυμα ενάντια στην αύξηση των εισητηρίων αλλά και την δράση κάτι φλώρων με χωρίστρες (πιθανών ΠΑΣΟΚων) που αυτοαποκαλούνται ATENISTAS και βγαίνουν και καθαρίζουν ότι βρουν μπροστά τους θαρρείς και είναι σπίτι τους.
Στη συνέχεια αναγκάσαμε τον οδηγό σε όλα τα δρομολόγια να παίζει το λεωφορείο μουσική, κάτι που δεν αρνήθηκε αλλά έφερε στιγμιάιες αντιδράσεις όταν του είπαμε να βάλει την κασέτα Parkinsons. Μπροστά στα γουρλωμένα μάτια μας συμβιβάστηκε.
 Η δράση έτυχε μεγάλης αποδοχής απο το επιβατικό κοινό.
Μετά απο αυτό κατευθυνθήκαμε στο σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια οπου και εκεί κολλήσαμε τσίχλες στα μηχανήματα, τραμπουκίσαμε ελεγκτές αλλά συνδέσαμε το κασσετόφωνο μας στα ηχεία του σταθμού κάνοντας μικροφωνική παρέμβαση με μουσική D.I.Y.
Eπίσης απλώσαμε πανό που έγραφε "Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους-Μεροκάματο και ένσημα για τους αιώνιους μαθητές".
Σήμερα το πρωί προχωρήσαμε σε κατάληψη του γραφείου του Λυκειάρχη με αιτήματα άμεσα και λογικά όπως άμεση παράδοση απολυτηρίου στην τάξη τελειοφοίτων του 1995 καθώς και τον προβιβασμό με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες των τμημάτων Α' Λυκείου 1997 και Β' Λυκείου 1998,έτσι ώστε κάποια στιγμή να αποφοιτήσουν και αυτοί. Επίσης ζητάμε την υποχρεωτική αποφοίτηση όσων δεν πήραν απολυτήριο και αναγκάστηκαν να στρατευθούν τις χρονολογίες απο 2002 έως και 2009.
Σε περίπτωση που δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας
θα προχωρήσουμε σε απεργία πείνας.
Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου 2011 8:58 μ.μ.
 http://indymediatrolls.blogspot.com/2011/02/blog-post_6657.html

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ανεβάζετε ότι βρίσκεται στα κρυμμενα του ιντυμήντια!!

    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή