Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

"Γερμανοί" σημείωναν & φωτογράφιζαν τα καφέ της πόλης μας !!!

Είμαι 20 ετών φοιτητής πληροφορικής, ζώ στο Μαρούσι και είμαι αγανακτισμένος όπως όλοι μας. Την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας δεν μπορώ να την περιγράψω, έχω αποκτήσει τόσο μίσος που άμα το βγάλω έξω - που θα βγεί σύντομα απ'ολους μας - ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μπορέσει να το σταματήσει.
 Ήμουν για καφέ με τον κολλητό μου που είχε έρθει από επαρχία όπου και σπουδάζει, σε κάποια φάση περνάνε κάτι τύποι που μιλούσαν Γερμανικά. Ο ένας κρατούσε ένα μπλοκάκι όπου είχε σημειωμένες τις καφετέρεις και ο άλλος τράβαγε απο ψηφιακή φωτογραφική μηχανή φωτογραφίες απο τον κόσμο καθώς και το όνομα της καφετέριας, που παρεπιπτόντως ήταν σχεδόν οι περισσότερες γεμάτες.
 Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν έρχονται οι της ΤΡΟΙΚΑ και μας παρακολουθούν τι και πως το κάνουμε με αποτέλεσμα να ενημερώνουν τους απο πάνω και να μας βάλουν κι άλλα μέτρα νομίζοντας πως έχουμε λεφτά επειδή μας βλέπουν έξω.
Δυστυχώς άργησα να τους καταλάβω γιατί μετά έφυγαν αλλιώς θα τους είχα σταματήσει και θα είχα ξεσηκώσει το μαγαζί.
Νιώθω πάρα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου που δέν το έκανα αυτό, αλλα θα την πάθουν σύντομα απ'ολους μας, όλοι τους και τότε θα δούνε την αληθινή δύναμη και οργή του λαού. Όποιον βλέπουμε απο δώ και πέρα να μας φωτογραφίζει και να σημειώνει τι κάνουμε και πώς, να τον πέρνουμε στο κυνήγι, έτσι θέλουν, να σηκωθούν να φύγουν και οι πολιτικοί και η τρόικα, με τις κλοτσιές να τους πάρουμε, κλέφτες όλοι σας, που να μην σας δεκτεί ούτε ο ίδιος ο διάολος.
Εγώ εδώ θα κάτσω, δεν πρόκειται να τους κάνω το χατίρι να με διώξουν από την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, θα κάτσω για να πολεμήσω μαζί με όλους εσάς στην πρώτη γραμμή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, μαζί θα τα αντιμετοπίσουμε όλα, η ιστορία έχει δείξει πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμένοι κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ!
Να πολεμήσουμε για το μέλλον μας που κάποιοι χύσαν αίμα για να ζούμε ελεύθεροι, και θα συνεχίζουμε να ζούμε ελεύθεροι. Παρακαλώ τον ήδη ευαισθητοποιημένο κόσμο να ξεσηκωθεί για το καλό του τόπου μας! Όλοι ίδιοι είμαστε, κανείς δεν είναι διαφορετικός, έχουμε όλοι το ίδιο DNA μέσα μας, αυτό μας χαρακτηρίζει, αυτό μας κάνει δυνατούς, διαφορετικούς από τους άλλους λαούς του πλανήτη, μας κάνει νικητές!
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Σας στέλνω αυτό το μήνυμα σήμερα Τετάρτη 23-02-2011  (ώρα 15:30), ημέρα κοινητοποιήσεων και οργής του λαού εναντίον αυτών που μας κλέβουν το ίδιο μας το σπίτι.

http://www.roufianos.com/showthread.php/342344-%CE%94%CE%9D%CE%A4-%CE%B1%CF%86%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου