Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«i-bank store» από την Εθνική Τράπεζα

To πρώτο της ηλεκτρονικό κατάστημα "i-bank store" που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο "The Mall Athens" στο Μαρούσι παρουσίασε χθες η Εθνική Τράπεζα. Πρόκειται για έναν πολυχώρο ηλεκτρονικής τραπεζικής εξυπηρέτησης, όπου παρουσιάζονται όλες οι υπηρεσίες i-bank (internet banking, mobile banking, phone banking, ATM, κέντρα αυτόματων πληρωμών-APS, πάγιες εντολές).
Μιλώντας στα εγκαίνια του νέου i-bank store, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης, είπε μεταξύ άλλων ότι νέο κατάστημα i-bank store απευθύνεται σε όλη την πελατεία της τράπεζας. Και σε αυτούς που ήδη χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank, πραγματοποιώντας πάνω από 120.000.000 τραπεζικές συναλλαγές το χρόνο, και σε αυτούς που για πρώτη φορά μέσα από τις i-bank υπηρεσίες θα διαπιστώσουν τα πλεονεκτήματα της αυτοματοποιημένης τραπεζικής εξυπηρέτησης, ανέφερε ο κ.Ταμβακάκης, ανακοινώνοντας ότι σύντομα μέσα στο 2011 ανοίγουν δύο ακόμη i-bank καταστήματα στην Θεσσαλονίκη.
Στο νέο i-bank store, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και για τη συμβολή τους στη βελτίωση της καθημερινότητας, να ανοίξουν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες i-bank και να γίνουν μέλη του i-bank store club και να απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια. Επίσης, ν συμμετέχουν ενεργά σε ένα εργαστήριο γνώσης και να παρακολουθήσουν στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του i-bank store σεμινάρια, παρουσιάσεις και ομιλίες για τις νέες τεχνολογίες και πολλά άλλα θέματα σχετικά με τη συμβολή της τεχνολογίας στη ζωή μας. να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο από το φορητό υπολογιστή ή το κινητό τους, μέσω της δωρεάν ασύρματης πρόσβασης.
http://www.athina984.gr/node/138883

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου