Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Λύσεις στα προβλήματα του Πειραματικού Λυκείου & Γυμνασίου

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραματικού Λυκείου και Γυμνασίου Αναβρύτων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο, παρουσία των Αντιδημάρχων Ν. Πέππα, Επ. Κατσιγιάννη και του Δημοτικού Συμβούλου με αρμοδιότητα την επαφή με τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης Δ. Καρλαύτη, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, κατά την οποία η Διοίκηση διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι τα αιτήματά τους που αφορούν στα σχολεία και στο περιβάλλοντα χώρο και εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Δήμου θα εξετασθούν και θα δοθούν άμεσα λύσεις.
Ειδικότερα, οριστική λύση στο ζήτημα της ασφαλούς πρόσβασης των μαθητών στο σχολείο θα δώσει η πεζογέφυρα που προγραμματίζεται να κατασκευαστεί επί της Λ. Κηφισίας. Στο μεταξύ, με παρέμβασή του ο Δήμος προς την Τροχαία Κηφισιάς θα ζητήσει να διατεθεί ένας τροχονόμος για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών.
Επίσης, στο επόμενο διάστημα ο Δήμος θα αναλάβει πρωτοβουλία για την αντικατάσταση του ταμλπό και της στεφάνης στις μπασκέτες των σχολείων. Παράλληλα, θα προχωρήσει και πάλι στον καθαρισμό του θεάτρου και του περιβάλλοντα χώρου, τον οποίο πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ πρόσφατα έγινε και η συντήρηση των προαύλιων χώρων του σχολείου.
Στο ζήτημα της απομάκρυνσης του αμιάντου από το κλειστό γυμναστήριο και την επαναλειτουργία του γυμναστηρίου, η Διοίκηση ενημέρωσε το σύλλογο ότι με πρόσφατο έγγραφό του έχει ζητήσει να ληφθούν τα ενδεικνυόμενα μέτρα και να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Σχετικές ενέργειες έχουν γίνει επίσης από την πλευρά του Δήμου προς το Υπουργείο Εσωτερικών και τον ΟΣΚ για το θέμα της αντικατάστασης των παραθύρων και την αλλαγής της στέγης του ΕΠΑΛ Αμαρουσίου, όπου ζητείται να διατεθούν τα απαραίτητα κονδύλια και να αναληφθούν οι ανάλογες πρωτοβουλίες για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου